Behöver man vara rädd för att ta bort gluten?

Författare SandT, 3 år sedan, 2 Kommentarer

Nej det går ju alldeles utmärkt att äta havre, bovete, quinoa, råris och andra ersättare till vete, råg och korn som innehåller gluten.

 

 

 

  1. Mia1 mars, 2015, 18:24

    Gissar att du följt veckans rapporteringar om gluten? Det känns som att det inte bara var vi som tyckte att det var något som inte stämde i det tidningarna skrev. Vi kunde inte riktigt sätta fingret på det så vi ringde själva upp experterna som SvD och Aftonbladet citerat. Kolla in detta: http://foodpharmacy.se/2015/03/ofullstandigglutenrapportering/

  2. SandT10 mars, 2015, 15:13

    Tack för tipset Mia!

Ställ din fråga!

CLOSE

Your question has been sent!

Please fill out the form below.

Name *
Email *
URL (include http://)
Subject *
Question *
* Required Field