Läsvärda böcker kring Gluten och Mjölk

Michael Håkansson har under flera års tid fördjupat sig i ämnet kring gluten och mjölk och har därigenom kunnat samla en mängd fakta i tre böcker, den tredje kom ut alldeles nyligen. Här får vi utförlig information kring bakgrund, varför och hur man kan gå tillväga för att slippa äta det som kroppen i många fall inte vill ha. Gluten och mjölk tillhör våra absolut vanligaste allergener. I boken tar Michael bl.a upp 300 symtom som är kopplade till en känslighet/intolerans för gluten. Är du nyfiken på bl.a vad som händer i din kropp om du äter gluten och/eller mjölk och samtidigt är känslig mot dessa livsmedel? Varför har man på senare tid förädlat vetet och processat komjölken?
Köp dessa faktaspäckade böcker och fördjupa dig i ämnet.
Vill du följa hans uppmärksammade blogg kan du göra det här.

      OmslagGlutenMjölk3

Dessa ”uppslagsverk” har nyligen fått ett nytt fräscht omslag som jag fick äran att designa, efter att ha påtalat att de tidigare omslagen kanske inte var så ”säljande” 😉
Vi är glada att kunna erbjuda böckerna. Köp dessa i vår shop och för endast 169.-/st.

Klicka här för att komma till böckerna.

Må gott!
/Sofia

 

Dela gärna med dig:

Table of Contents

On Key

Liknande recept

Avoghurt

Avoghurt Serves: 4 Enkelt mellanmål/frukost med massor av fibrer, bra fettkällor, mineraler och väldigt gott! Här har du chansen att ”lura” i barnen mer nyttigt

Lammstek

Lammstek 4 personer Ugn 175 grader Ingredients 1 msk timjan 1 tsk dragon 1 msk basilika 1/2 tsk ingefära 1 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar

Berg och dalbanor

När man kliver in i fasen av ett hälsosammare liv så är saken helt klar att ens lägsta nivå är bra mycket högre än vad

Bakterierna som gör dig frisk

70-90% av vårt immunförsvar sitter i magen. Med en frisk tarmflora är vi skyddade mot en mängd sjukdomar. Men vi behöver ta hand om vårt