baka vörtbröd

I går gjorde jag ett experiment med att baka ett vörtbröd. Jag ville inte använda vörtmixen utan tog istället alla de kryddor som vörten innehåller, det blir en del kryddor dock. Jag mixade frön och använde mig av de olika mjölsorter som fanns i skafferiet, bovetemjöl, majsmjöl och nyponskalsmjöl. Jag blev positivt överraskad över resultatet och vill därför dela med mig av receptet. Tipsa gärna om ni har bättre eller fler förslag på vörtbröd.
Här hittar ni receptet!

Önskar er alla en skön vecka utan allt för mycket julstress!

/Tessan

Dela gärna med dig:

Dela på facebook
Dela på pinterest
Dela på linkedin

Table of Contents

On Key

Liknande recept

Avoghurt

Avoghurt Serves: 4 Enkelt mellanmål/frukost med massor av fibrer, bra fettkällor, mineraler och väldigt gott! Här har du chansen att “lura” i barnen mer nyttigt

Lammstek

Lammstek 4 personer Ugn 175 grader Ingredients 1 msk timjan 1 tsk dragon 1 msk basilika 1/2 tsk ingefära 1 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar

Berg och dalbanor

När man kliver in i fasen av ett hälsosammare liv så är saken helt klar att ens lägsta nivå är bra mycket högre än vad

Bakterierna som gör dig frisk

70-90% av vårt immunförsvar sitter i magen. Med en frisk tarmflora är vi skyddade mot en mängd sjukdomar. Men vi behöver ta hand om vårt