I dag besökte jag Bianchi som ligger på Norrlandsgatan i Stockholm. Deras trevliga personal berättade om buffén som är anpassad så att alla kan äta en stadig lunch. Fräscht och väldigt gott!

 

Det jag uppskattar mest med ett restaurangbesök sedan jag slutat äta gluten och mjölk är kunnig och trevlig personal. Om jag frågar vill jag inte känna mig till besvär. På Bianchi är det inga problem, kockarna står precis bakom disken vid buffén och de har stenkoll på allt innehåll i alla rätter.

Efter en överfull tallrik med mat (jag var ju “tvungen” att prova allt) gick jag för att köpa mig en kaffe. Nyfiket frågar jag om de har något till kaffet som är gluten och mjölkfritt och vips så slank den här goda polentakakan ner i min mage och lade sig som en smäck på min päronformade rumpa – tack för den!

Dela gärna med dig:

Dela på facebook
Dela på pinterest
Dela på linkedin

Table of Contents

On Key

Liknande recept

Avoghurt

Avoghurt Serves: 4 Enkelt mellanmål/frukost med massor av fibrer, bra fettkällor, mineraler och väldigt gott! Här har du chansen att “lura” i barnen mer nyttigt

Lammstek

Lammstek 4 personer Ugn 175 grader Ingredients 1 msk timjan 1 tsk dragon 1 msk basilika 1/2 tsk ingefära 1 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar

Berg och dalbanor

När man kliver in i fasen av ett hälsosammare liv så är saken helt klar att ens lägsta nivå är bra mycket högre än vad

Bakterierna som gör dig frisk

70-90% av vårt immunförsvar sitter i magen. Med en frisk tarmflora är vi skyddade mot en mängd sjukdomar. Men vi behöver ta hand om vårt