Detta är SandT

SandT AB – Namnet kommer från Sofia and Tessan. Vi är vänner födda i grannorterna Smålandsstenar och Hestra i Småland. 
Tessan flyttade till Stockholm och Sofia till Halmstad men vi fortsatte att umgås och blev nämre vänner än någonsinn då vi båda väntade våra första barn och också följde och stöttade varandra i resan till ett friskt liv. Det är lättare att förstå när man ”sitter i samma båt”.

Flera gånger diskuterades det att skapa bloggar för att hjälpa andra osv men inte förrän förra året tog vi båda steget ut i osäkerheten, sa upp oss från jobb och startade aktiebolaget SandT. Vi brukar skoja om att vi fortfarande hoppar utan att fallskärmen väcklats ut.

I dag jobbar vi mest på olika håll men pratar i telefon minst 1 h per dag. Det privata har fått ta mindre plats i våra liv men vi är fortfarande noga med att också ge utrymme för att kunna ventilera med varandra då vi båda är känslomänniskor. Den sidan av oss är också den som driver oss att fortsätta jobba med SandT, att kunna hjälpa andra känns som en fantastisk förmån och av både egna erfarenheter och utbildningar jobbar vi i dag med både föreläsningar, kostrådgivningar och driver webshopen www.shop.sandt.nu där vi också fått goda råd kring kosttillskotten av näringsfysiologen Martin Brunnberg.

Detta har hänt sedan vi startade SandT AB:
Byggde hemsidan mellan april och oktober 2012.
Receptbank med hälsosamma, gluten och mjölkfria recept.
Tips, guider, månadens person och frågepanel.
Utbildning i Näringslära, kostrådgivare.
Catering av frukostar i samband med föreläsningar.
Föreläsningar
Kostrådgivning och konsultation
Uppbyggnad och lansering av webshopen med gluten och mjölkfria produkter som snart utökas ytterligare.
Återförsäljare av biologisk glutenfri pasta från Gragnano.

I dag planeras fler event, matlagningskurser och nya produkter som vi önskar skall inspirera till ett hälsosammare liv för dig och dina anhöriga.

Vår målsättning är att inspirera på ett enkelt och modernt sätt och skapa/tillhandaha recept som är naturligt fria från gluten och mjölkprodukter, en webshop där du kan hitta allt du behöver för ett gluten och mjölkfritt liv!

Varmt välkommen med feedback, bokningar och frågor! Vi finns här för dig!

Sofia och Tessan!

 

 

Dela gärna med dig:

Table of Contents

On Key

Liknande recept

Avoghurt

Avoghurt Serves: 4 Enkelt mellanmål/frukost med massor av fibrer, bra fettkällor, mineraler och väldigt gott! Här har du chansen att ”lura” i barnen mer nyttigt

Lammstek

Lammstek 4 personer Ugn 175 grader Ingredients 1 msk timjan 1 tsk dragon 1 msk basilika 1/2 tsk ingefära 1 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar

Berg och dalbanor

När man kliver in i fasen av ett hälsosammare liv så är saken helt klar att ens lägsta nivå är bra mycket högre än vad

Bakterierna som gör dig frisk

70-90% av vårt immunförsvar sitter i magen. Med en frisk tarmflora är vi skyddade mot en mängd sjukdomar. Men vi behöver ta hand om vårt