En kväll med Lindex-tjejer

Igår kväll hade jag förmånen att få prata kost inför ett gäng Lindex-tjejer och vänner till dem.

Det som grämer mig är att jag totalt glömde bort att dokumentera detta i bilder. Tråkigt då jag gärna hade visat hur fina mackor, smoothiesar och fruktfat som Isaberg Höganloft hade hjälpt till att ordna i samband med att vi var hos dem. Dessutom hade
även de fina tjejerna gjort sig otroligt bra på bild.
Nåväl, det var kul att få dela med mig av min resa från sjukdom till ett friskare liv. Jag gick också igenom grundinformation i näringslära och pratade mycket kring mat som idag kan påverka oss negativt, ex. de allergener som vi riktat in oss på (gluten och mjölk). Därefter pratade vi om hälsosamma alternativ och hur man kan göra förändringar i vardagen. Det är alltid trevligt när man inte är en så stor grupp då utrymme för diskussioner ges.
Jag hoppas jag både lyckades få upp medvetandet men också inspirera till hur man med små medel kan göra stora förändringar.

Tack till Lindex-tjejerna och tillhörande sällskap för en trevlig kväll med er!

Vill du/ni boka kostföreläsning/inspirationskvällar? Kontakta oss på info@sandt.nu
/Sofia


2 Comments on “En kväll med Lindex-tjejer”

 1. Tack Sofia för den trevliga föreläsningen.
  Det var både roligt och inspirerande.
  Nu tänker vi mer på vad vi stoppar i oss.

  Lindextjejerna

 2. Tack Sofia för den trevliga föreläsningen.
  Det var både roligt och inspirerande.
  Nu tänker vi mer på vad vi stoppar i oss.

  /lindextjejerna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.