Sylt & Grädde

På Storgatan 16 i Stockholm ligger en petit restaurang som heter “Sylt & Grädde”, min första reaktion är såklart att namnet är helt fel för mig.

Men så fel jag hade! Efter ett besök hos Katinka Eklund, ägare och grundare av “Sylt & Grädde” så mår man bra i kropp och själ! Här kan man skräddarsy sin frukost, mellanmål, lunch, fika eller middag! Katinka är inte bara bra på att anpassa mat efter individ hon är också en lyhörd och fin människa som har många stamgäster som jag är övertygad om att hon förgyller vardagen för på många sätt! Väl värt ett besök!

Jag hade ätit en stadig frukost och ville ta med en lättare lunch så för dagen valde jag en wrap med kalkon och avocadocreme, fantastiskt god!

Dela gärna med dig:

Dela på facebook
Dela på pinterest
Dela på linkedin

Table of Contents

On Key

Liknande recept

Avoghurt

Avoghurt Serves: 4 Enkelt mellanmål/frukost med massor av fibrer, bra fettkällor, mineraler och väldigt gott! Här har du chansen att “lura” i barnen mer nyttigt

Lammstek

Lammstek 4 personer Ugn 175 grader Ingredients 1 msk timjan 1 tsk dragon 1 msk basilika 1/2 tsk ingefära 1 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar

Berg och dalbanor

När man kliver in i fasen av ett hälsosammare liv så är saken helt klar att ens lägsta nivå är bra mycket högre än vad

Bakterierna som gör dig frisk

70-90% av vårt immunförsvar sitter i magen. Med en frisk tarmflora är vi skyddade mot en mängd sjukdomar. Men vi behöver ta hand om vårt