Kostrådgivning – individ eller grupp!

På SandT har vi flera områden som vi jobbar med. Förutom att driva den här sidan med blogg, receptbank, lyfta fram härliga personligheter så driver vi även en webbutik där vi säljer hälsosamma produkter som är fria från gluten och mjölk, inga onödiga tillsatser och ekologiskt. Den fyller helt enkelt mitt skafferi och jag handlar i stort sett samtliga torrvaror på SandT shop:)
I vår verksamhet kan man även boka kostrådgivning. Detta för att vi är utbildade kostrådgivare och har en fördjupad kunskap i just ämnet gluten&mjölk. Våra klienter har blivit hjälpta genom att få kunskap och inblick i vad som är bra alternativ istället för gluten och mjölk. Vi har också hjälpt våra klienter att lägga upp kostprogram som är anpassade efter individen och förutom att vi ser till dig som person och vilket leverne du har är det också viktigt att se över hela kostintaget med bra fördelning mellan näringsämnena.

Så här går vår kostrådgivning till;

1. Hälsoprofilsbedömning

Hälsoprofilen ger en bra överblick på din nuvarande  status och ligger till grund för utformningen av ditt kost- och ev. motionsprogram. Bedömningen innehåller

personlig intervju samtal kring kost och kostens betydelse. Med fokus på gluten- och mjölkfri kost.

Du får med dig en matdagbok som du ska fylla i tills vi ses till Del 2.

 

2. Kostrådgivning

Vid kostrådgivningen gör vi en analys av din nuvarande kosthållning och lägger upp en individuellt anpassat kostplan utifrån dina förutsättningar, behov och önskemål. Vi pratar näringslära och näringsfördelning. Vi utgår även från matdagboken och den personliga intervjun. Du får användbara recept och tips och råd.

  • Näringslära: kolhydrat, protein, fett och fibrer
  • Näringsfördelning
  • Träning och motion
  • Rekommendation av eventuellt kosttillskott

Du får med dig måltidsrekommendationer, mellanmålsförslag och inspirationsrecept som alla är utan gluten och mjölk. Du får även med dig sammanställt material om näringslära. Allt material sätts i din egen Hälsohandbok som du använder som stöd mellan våra träffar.

 

3. Uppföljning/Check-up

Nu har det gått några veckor sedan och det är dags att följa upp hur det har gått. Vi utvärderar dina framsteg och sätter nya mål. Här finns det även utrymme för mer personlig coaching.

PRIS: 1500:-/ 3ggr

Vill ni boka kostrådgivning i grupp tar vi en avgift beroende på antal. Pris efter förfrågan.
Du bokar eller ställer frågor via info@sandt.nu
Det går också bra att ringa Tessan (Stockholm) 073-4453355 /  Sofia (Södra Sverige) 070-6249092

Matdagbok

VÄLKOMNA!

/Sofia och Tessan, SandT

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.