Mer kunskap = Bättre service

Bemötandet på restauranger är olika och kunskapsnivåerna varierar från att servicepersonalen inte har någon som helst koll till att de faktiskt har stenkoll på vad som är vad gällande födoämnesallergier. 

Vi på SandT har skapat ett nytt program där vi utbildar personal på restauranger i de vanligaste födoämnesallergierna, fördjupande i glutenallergi, laktosintollerans och mjölkproteinallergi. I måndags besökte vi Berns Asiatiska i Stockholm och höll en utbildning för personalen. Responsen blev en utveckling av menyn, högre medvetande gällande framförallt hur en allergi kan te sig och också hur allvarligt det kan vara. Berns Asiatiska har redan tidigare jobbat en del med att förtydliga innehållet i både deras brunch och meny men har nu som målsättning att förtydliga ännu mer för att underlätta för sina gäster.

Vår målsättning på SandT är att förenkla på ett inspirerande och modernt sätt både för dig som privatperson och företagare.
I dag erbjuder vi:
Kostrådgivningar – (kan man numera få via friskvårdsbidrag)
Föreläsningar
Utbildningar till restauranger
Inspirerande hälsodagar
Webshop
Hemsida med recept och information
Gratis medlemskap med recept, handlalista och erbjudanden
Och vår blogg med nyheter, inspiration och fakta.

T&S

 

Vi finns i Stockholm, Gislaved och Halmstad. Om du inte håller till på någon av dessa orter så löser vi kostrådgivningar, föreläsningar, utbildningar och hälsodagar på andra orter också (kostrådgivningar håller vi även online).

Kostråd-350x350

 

 

Önskar du komma i kontakt med oss? Klicka här för mer info. 

 

Må så gott!

SandT

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.