pasta landet

Trots att Italien är landet man förknippar med pizza och pasta så är det ändå väldigt enkelt att äta fantastisk mat utan gluten.
I går kväll åt vi på en restaurang, i en gränd, under bar himmel. Så enkelt och så fantastiskt romantiskt och gott.
Vi beställde in bresaola, prosciutto, serrano, oliver, manchego osv osv. Det var den bästa kallskurna bricka vi ätit på länge!

 

På mässan har vi hittat någon intressant leverantör varav en säljer pasta. Tänk er en glutenfri, äkta Italiensk pasta, den borde ju vara bra. Vi ska åka hem och smaka på alla smakprover och utvärdera.

I kväll är vi bjudna på Coctailparty så nu skall vi försöka ladda om och klä på oss bästa partyhumöret!

Må så gott!
/Sofia och Tessan

Dela gärna med dig:

Dela på facebook
Dela på pinterest
Dela på linkedin

Table of Contents

On Key

Liknande recept

Avoghurt

Avoghurt Serves: 4 Enkelt mellanmål/frukost med massor av fibrer, bra fettkällor, mineraler och väldigt gott! Här har du chansen att “lura” i barnen mer nyttigt

Lammstek

Lammstek 4 personer Ugn 175 grader Ingredients 1 msk timjan 1 tsk dragon 1 msk basilika 1/2 tsk ingefära 1 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar

Berg och dalbanor

När man kliver in i fasen av ett hälsosammare liv så är saken helt klar att ens lägsta nivå är bra mycket högre än vad

Bakterierna som gör dig frisk

70-90% av vårt immunförsvar sitter i magen. Med en frisk tarmflora är vi skyddade mot en mängd sjukdomar. Men vi behöver ta hand om vårt