SandT reflektion

Det har gått lite över en månad sen vi lanserade vår sida. Innan dess satt vi dagar och nätter och spånade, samlade information, nätverkade och bestämde hur vår affärsplan skulle se ut.
Idag ett antal månader senare så har vi fått en hemsida på plats, vi har nätverkat och träffar nya, spännande människor varje vecka. Vi har också fått möjligheten att få berätta om SandT i flera olika sammanhang. Snart syns vi i en branschtidning… Det känns som om det händer spännande saker hela tiden.
Men för att vara ärliga vet vi inte vart vi är på väg till 100%. Vi vet att vi brinner för detta båda två och vi vet att vi förmedlar inspiration till de som vill hålla denna livsstil. Självklart har vi planer för hur man skulle kunna ta SandT vidare och vilka steg vi vill, måste ta.
Men även om vi försökt sätta en ordentlig affärsplan märker vi att vi måste vara lyhörda och öppna för nya vägar. Det är spännande, skrämmande, utmanande. Tänk att kunna göra det man verkligen, verkligen vill? En strävan att försöka uppnå? Oavsett om det handlar om jobb eller ex. intressen så är ju att ha en strävan, ett mål, något som alltid driver en framåt.

Jag är glad över att få samarbeta med en person som inte är rädd för att ändra riktning, tänka nytt, tänka om etc. och som dessutom sprudlar av idéer.
Vi hoppas att ni som följer oss här och på sociala medier kan hjälpa oss att fylla denna sida med sådan information som man önskar när man lever utan gluten och mjölk och dessutom vill vara hälsosam. Önskar ni ex. en webbutik där man kan handla bra produkter som är garanterat gluten och mjölkfria? Bidra gärna med önskemål.


Må gott och håll utkik efter Veckomenyn som snart skickas ut!

//Sofia

Dela gärna med dig:

Table of Contents

On Key

Liknande recept

Avoghurt

Avoghurt Serves: 4 Enkelt mellanmål/frukost med massor av fibrer, bra fettkällor, mineraler och väldigt gott! Här har du chansen att ”lura” i barnen mer nyttigt

Lammstek

Lammstek 4 personer Ugn 175 grader Ingredients 1 msk timjan 1 tsk dragon 1 msk basilika 1/2 tsk ingefära 1 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar

Berg och dalbanor

När man kliver in i fasen av ett hälsosammare liv så är saken helt klar att ens lägsta nivå är bra mycket högre än vad

Bakterierna som gör dig frisk

70-90% av vårt immunförsvar sitter i magen. Med en frisk tarmflora är vi skyddade mot en mängd sjukdomar. Men vi behöver ta hand om vårt