att göra slut

Det verkade som ett lätt beslut från början men nu inser jag hur otroligt mycket jag saknar dig! Jag saknar din doft, ditt sällskap, din karaktär…. jag saknar allt med dig! Den värsta smärtan verkar dock ha lagt sig och jag börjar någonstans att förlika mig med att jag inte kommer att se röken av dig på flera veckor. Jag försöker peppa mig själv med positiva tankar, försöker hitta andra sätt att pigga upp mig själv. Det är inte lätt, men det går! Jag älskar dig, mitt goda, väldoftande, underbara morgonkaffe!

För övrigt går min detox bra. Jag har mer motivation att träna och känner att det här är helt rätt sätt för mig att komma igång.

I dag har jag provlagning och fotografering på schemat samt en hel del jobb med kommande webshop.
Hoppas ni alla går runt med en härlig fredagsmelodi och får en fantastisk helg!

/Tessan

Dela gärna med dig:

Table of Contents

On Key

Liknande recept

Avoghurt

Avoghurt Serves: 4 Enkelt mellanmål/frukost med massor av fibrer, bra fettkällor, mineraler och väldigt gott! Här har du chansen att ”lura” i barnen mer nyttigt

Lammstek

Lammstek 4 personer Ugn 175 grader Ingredients 1 msk timjan 1 tsk dragon 1 msk basilika 1/2 tsk ingefära 1 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar

Berg och dalbanor

När man kliver in i fasen av ett hälsosammare liv så är saken helt klar att ens lägsta nivå är bra mycket högre än vad

Bakterierna som gör dig frisk

70-90% av vårt immunförsvar sitter i magen. Med en frisk tarmflora är vi skyddade mot en mängd sjukdomar. Men vi behöver ta hand om vårt