Att släppa taget…

Sommaren hänger kvar med visserligen kalla nätter men med ljuvligt varma dagar. Ingen är gladare än jag!
Vid ett bröllop för flera år sedan definierades gästerna via växter och blommor. Jag var en blomma som trivdes bäst där det var extra varmt och soligt och placerades sällan i skuggan…

Jag klamrar mig gärna fast vid sommaren och suger ut det sista. Strumporna ryker på tidigast i Oktober och kan man sitta ute och äta så gör man det.
Men allt har ju ett slut och då ska man ju släppa taget vilket jag nu måste inse.

Hösten är ju på gång och jag vet, den är vacker, mysig och rofylld. Och med den kommer färgerna på träden att förändras till vackra, murriga höstfärger och vinden kommer blåsa hårdare.  Denna höst hoppas jag vinden kommer blåsa SandT i ryggen istället för i ansiktet. Eller rättare sagt, det är det vi ska se till att den gör!

För oss handlar det nu om att våga släppa taget om tryggheten och allt vad det innebär och hoppa ut i ovissheten.
Vi har detta första år drivit igenom SandTs plattform och våra tankar kring företaget. Nu ska mycket av våra ideér sättas på pränt.

Stundtals känner jag mig rädd, osäker och nästintill ångestladdad. Hur sjutton ska vi lyckas? Räkningarna ska ju betalas osv.
Nästa dag kan jag känna mig stark, modig, självsäker och trygg i att vi är på helt rätt väg, rätt i tiden och klart vi kommer lyckas.
Ambivalent? Absolut! Men det är väl så här det är att vara i uppstarten.

Min underbara vän och kollega är den som får stå ut med dessa svängningar i mitt sinne. Men som vi brukar säga! Att driva ett företag ihop är ungefär samma sak som att ”driva” ett äktenskap. Oftast kan vi lyfta varandra när vi känner oro och det är en oerhörd ynnest att få dela detta med någon man tycker om och då delar man ju såklart både de svåra och lätta stunderna tillsammans.

Jag ser, även om det är pirrigt på många plan, oerhört mycket fram emot hösten och de redan planerade aktiviteterna som SandT ska genomföra.

Närmast har jag imorgon en föreläsning i Halmstad för en grupp tjejer och Tessan kommer veckan därpå föreläsa på NK.
Utöver det händer det mycket i utvecklingen av shopen, vi håller kostrådgivningar och fler föreläsningar är inbokade.

Allt vi gör kommer rakt från våra hjärtan fast nu ser vi till att även tillsätta mer ”businesstänk” i det hela;)

Varma kramar
/Sofia

Dela gärna med dig:

Table of Contents

On Key

Liknande recept

Avoghurt

Avoghurt Serves: 4 Enkelt mellanmål/frukost med massor av fibrer, bra fettkällor, mineraler och väldigt gott! Här har du chansen att ”lura” i barnen mer nyttigt

Lammstek

Lammstek 4 personer Ugn 175 grader Ingredients 1 msk timjan 1 tsk dragon 1 msk basilika 1/2 tsk ingefära 1 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar

Berg och dalbanor

När man kliver in i fasen av ett hälsosammare liv så är saken helt klar att ens lägsta nivå är bra mycket högre än vad

Bakterierna som gör dig frisk

70-90% av vårt immunförsvar sitter i magen. Med en frisk tarmflora är vi skyddade mot en mängd sjukdomar. Men vi behöver ta hand om vårt