Beach Challenge 2013 och SandT

Idag har jag förmånen att se havet ifrån där jag jobbar på fm .Som min mormor alltid säger – ”havet är som balsam för själen”.

Idag summerar vi gårdagen.
Birgitta, PT på Tylösand, ansvarig för Beach 2013 Challenge drog igång detta projekt igår. Birgitta jobbar som anestesisjuksköterska inom landstinget och driver dessutom detta projekt på hotellet. Hon har lång erfarenhet av träning och kunskap inom kost. Att träna med Birgitta är alltid inspirerande och igår avslutades föreläsningen med som hon själv uttryckte det ett ”lindrigt” vattenpass. Att jag legat på latsidan efter min andra dotter vet jag sen innan och att SandT har tagit mycket av min tid senaste året och att ja…ursäkterna för att inte ha kommit igång ordentligt med träningen kan göras lååång.
Men på senaste tiden har jag hittat motivationen och hoppas kunna hitta en ”lagom”-nivå på detta. Träningen ÄR viktig!
60-70% är kost och resten träning. Så nu ska jag bli 100%-procentig 🙂

Skämt åsido – det handlar om att hitta sin egen balans. Inte den som någon annan säger att Du ska göra utan just det som passar dig. Hur är min kroppssammansättning? Vad mår jag bra utav?
Jag vet, vi tjatar en del om det här men det handlar om att stärka sig från insidan om man vill göra en livsstilsförändring. Att hitta motivationen.

Igår var vi på hotellet för att leverera verktygen till de som anmält sig och förhoppningsvis kommer 11 st nöjda tjejer och killar ha hittat sin nya livsstil efter 10 veckor. SandTs roll var att informera och inspirera till att plocka bort gluten och mjölk i dessa 10 veckor. Stor uppoffring för många, såklart, men med våra verktyg ska vi hjälpa till på bästa sätt.
Anledningen till att Birgitta kallade in mig är för att hon har sett fantastiska resultat genom att be sina klienter plocka bort gluten och mjölk. Många av oss har diffusa symtom som kanske inte alltid går att koppla ihop med en viss typ av matallergi. Gluten och mjölk är stora bovar och kan hindra viktnedgång och resultat vid träning.

Vi fick också möjlighet att sälja en del av våra produkter som vi kommer sälja i vår webbutik.
Visst kommer det bli fantastiskt att kunna beställa i princip allt som behövs för att enkelt kunna leva utan gluten och mjölk på ett och samma ställe? Dessutom ekologiskt, rent och bra för Dig!

Jag ser med spänning fram emot att följa dessa härliga entusiaster och om ett par veckor är SandT på plats igen.

/Sofia

 

 

Dela gärna med dig:

Table of Contents

On Key

Liknande recept

Avoghurt

Avoghurt Serves: 4 Enkelt mellanmål/frukost med massor av fibrer, bra fettkällor, mineraler och väldigt gott! Här har du chansen att ”lura” i barnen mer nyttigt

Lammstek

Lammstek 4 personer Ugn 175 grader Ingredients 1 msk timjan 1 tsk dragon 1 msk basilika 1/2 tsk ingefära 1 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar

Berg och dalbanor

När man kliver in i fasen av ett hälsosammare liv så är saken helt klar att ens lägsta nivå är bra mycket högre än vad

Bakterierna som gör dig frisk

70-90% av vårt immunförsvar sitter i magen. Med en frisk tarmflora är vi skyddade mot en mängd sjukdomar. Men vi behöver ta hand om vårt