Beach Challenge – Tylösand

Igår hade jag en sådan där dag där möten avlöses med varandra och där ideér tillsammans med kreativa människor sprudlar. Kontrasterna i detta jobb är underbart! Vilka fantastiska människor vi får möjlighet att möta. Är oerhört tacksam för energin och inspirationen det ger.
Vårt ”motto” har varit ”skynda långsamt” för då gör vi bäst ifrån oss.  Vi är nog ganska bra på det nu men den där härliga känslan efter ett inspirerande möte gör att vi då vill skynda fort istället och förverkliga just den idén här och nu. Vi får påminna oss om vårt motto ibland och just nu har vi allra störst fokus på vår webbutik som vi strax lanserar. Nästa vecka kommer bästa Tessan ner och då hoppas vi kunna trycka på startknappen!!

Men, jag måste förmedla gårdagens sista Beach Challenge. 10 st entusiaster som under 10 veckor, under ledning av PT Birgitta, fått kostråd och träning. Igår avslutades detta projekt med en sammanfattning av kostråden som givits under dessa veckor och sen hade de fått önska sitt favvispass, vilket blev Crossfit.
Martin Tunhag som också är PT på Tylösand mätte och vägde dom och innan vi gick hem var det en upplyftande syn att se alla dessa glada, som fått kvitto på deras ansträngning. Samtliga hade minskat i fettprocent och i vikt från omgång 1. I genomsnitt 5-6% i fett och ungefär lika mycket i vikt. Grymt imponerad av samtliga!
Min roll har under 2 av tillfällen varit att inspirera/informera kring en gluten- och mjölkfri kost. Under dessa veckor har de helt uteslutit dessa och flera hade märkt positiva förändringar på hälsan och resultat och skulle fortsätta medan en del kommer hålla nere på gluten och mjölk och vara medveten om dess hälsorisker men inte för den skull vara 100%.
Ribban lägger man alltid själv och det är ingen annan som känner sin kropp bättre än du själv. Det är därför vi på SandT så gärna levererar verktyg men det är du själv som plockar ihop din egen verktygslåda. Vi är alla unika i våra kroppssammansättning.


Foto:Tylösand

Ser ni havet som skymtar i bakgrunden? Det är ren meditation att träna i dessa lokaler och igår hade jag lätt kunna ”boxa” ner Andreas (som ligger på brädan) med min oerhört starka högerkrok.

Håll utkik om ni bor i närheten efter en ny omgång i höst. Den här typen av Challenge passar alla oavsett mål, ålder, kön.

Stor kram till alla som följer oss här på bloggen!
/Sofia

 

 

 

 

Dela gärna med dig:

Table of Contents

On Key

Liknande recept

Avoghurt

Avoghurt Serves: 4 Enkelt mellanmål/frukost med massor av fibrer, bra fettkällor, mineraler och väldigt gott! Här har du chansen att ”lura” i barnen mer nyttigt

Lammstek

Lammstek 4 personer Ugn 175 grader Ingredients 1 msk timjan 1 tsk dragon 1 msk basilika 1/2 tsk ingefära 1 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar

Berg och dalbanor

När man kliver in i fasen av ett hälsosammare liv så är saken helt klar att ens lägsta nivå är bra mycket högre än vad

Bakterierna som gör dig frisk

70-90% av vårt immunförsvar sitter i magen. Med en frisk tarmflora är vi skyddade mot en mängd sjukdomar. Men vi behöver ta hand om vårt