Det blir ingen tårta men det blir blåbärsmuffins

I dag har jag födelsedag och då står det klart hos barnen att vi skall äta tårta, jag är inte riktigt med på samma nota så istället blir det små favoritrosor i form av blåbärsmuffins.
Förra året köpte jag en helt magiskt vacker bakform i en liten butik i Gnesta. (Jag ser att de har nätshop men vet ej om det går att beställa annat än kläder där.)
Jag blir alltid lika glad när jag bakar eller gör någon maträtt i min rosenform.

Såhär blev resultatet

Det är ju aldrig helt hälsosamt med sötsaker men att byta ut och experimentera kan göra det lite bättre än dåligt och då vi har både mjölkproteinallergi och gluten i vår familj så gjorde jag dessa muffins på mjölkfritt smör och om jag får säga det själv så blev de väldigt goda.

Här hittar du receptet om du blir sugen på att testa att baka dessa blåbärsmuffins. Jag har även gjort små pajer utan pajskal i denna form, då har jag gjort äggstanning och olika ingredienser såsom räkor eller skinka, broccoli, tomater, oliver osv.

Önskar er en härlig dag!
/Tessan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.