En räddare i nöden

Jag vaknar tidigt, går till gymet och sedan äter familjen en lång frukost, resten av dagen spenderas vid poolen eller snarare i poolen. Semester på ett hotell med hela familjen är en härlig känsla utan måsten, utan tvätthög som gör sig påmind, disk, dammråttor osv. Det tar någon annan hand om och det enda vi behöver bry oss om är att vara tillsammans och att ta till vara på tiden. 
Sedan jag kom hit till Dubai har min mage rasat två gånger, jag har en känslig tarm, det vet jag men vad det stör mycket att man ska behöva kräkas eller ha magknip under semestern. Bortsett från det så har det varit en helt fantastisk resa med lagom värme, bra mat och en extra glad 5 åring som nu lärt sig simma riktigt bra. 

Innan resan preppade jag med dessa två och jag är så enormt glad att jag har dem med mig, det stärker mitt immunförsvar och gör att mina tarmar fungerar på ett sätt som gör att jag faktiskt kan leva som vanligt utan att behöva bli sängliggande eller annat på grund av att jag fått i mig något som jag inte tål eller mår bra av. Härom natten vaknade jag av illamående och magknip, tre gånger den natten var jag uppe och kräktes och mellan varven försökte jag få i mig vätskeersättning och probiotika, jag tror att jag lyckades ganska bra för  dagen efter var jag helt okej igen. Så mitt tips är – Köp dem inför höstens förkylningar och eventuella resor, du kommer inte bli besviken. Klicka hem dem här!

 

Soliga hälsningar,
Tessan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.