En räddare i nöden

Jag vaknar tidigt, går till gymet och sedan äter familjen en lång frukost, resten av dagen spenderas vid poolen eller snarare i poolen. Semester på ett hotell med hela familjen är en härlig känsla utan måsten, utan tvätthög som gör sig påmind, disk, dammråttor osv. Det tar någon annan hand om och det enda vi behöver bry oss om är att vara tillsammans och att ta till vara på tiden. 
Sedan jag kom hit till Dubai har min mage rasat två gånger, jag har en känslig tarm, det vet jag men vad det stör mycket att man ska behöva kräkas eller ha magknip under semestern. Bortsett från det så har det varit en helt fantastisk resa med lagom värme, bra mat och en extra glad 5 åring som nu lärt sig simma riktigt bra. 

Innan resan preppade jag med dessa två och jag är så enormt glad att jag har dem med mig, det stärker mitt immunförsvar och gör att mina tarmar fungerar på ett sätt som gör att jag faktiskt kan leva som vanligt utan att behöva bli sängliggande eller annat på grund av att jag fått i mig något som jag inte tål eller mår bra av. Härom natten vaknade jag av illamående och magknip, tre gånger den natten var jag uppe och kräktes och mellan varven försökte jag få i mig vätskeersättning och probiotika, jag tror att jag lyckades ganska bra för  dagen efter var jag helt okej igen. Så mitt tips är – Köp dem inför höstens förkylningar och eventuella resor, du kommer inte bli besviken. Klicka hem dem här!

 

Soliga hälsningar,
Tessan

Dela gärna med dig:

Table of Contents

On Key

Liknande recept

Avoghurt

Avoghurt Serves: 4 Enkelt mellanmål/frukost med massor av fibrer, bra fettkällor, mineraler och väldigt gott! Här har du chansen att ”lura” i barnen mer nyttigt

Lammstek

Lammstek 4 personer Ugn 175 grader Ingredients 1 msk timjan 1 tsk dragon 1 msk basilika 1/2 tsk ingefära 1 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar

Berg och dalbanor

När man kliver in i fasen av ett hälsosammare liv så är saken helt klar att ens lägsta nivå är bra mycket högre än vad

Bakterierna som gör dig frisk

70-90% av vårt immunförsvar sitter i magen. Med en frisk tarmflora är vi skyddade mot en mängd sjukdomar. Men vi behöver ta hand om vårt