I somras blev vi kontaktade av Getraw och fick varuprover på deras supergoda bars. Nu har vi beslutat att ta in deras produkter och om bara någon dag kommer du att kunna hitta dessa härliga bars i shopen

Jag och barnen har ätit upp alla de varuprover vi fått på SandT och vi är överväldigade!
Ett bra mellanmål fyllt av energi eller ett hälsosamt fika utan raffinerat socker.  

 

Tjejerna som ligger bakom företaget är mamma Ulrika och dottern Carolina som en dag bestämde sig för att uppfylla deras dröm om att hjälpa människor att må bra. Ulrika sålde sitt företag och Carolina sa upp sig från jobbet, efter det var verksamheten igång.

De var trötta på att aldrig kunna hitta nyttiga godsaker i butiken, de visste ju att det går.
Det finns massor av godis och energibars men alla är fulla av onödiga tillsatser och socker.
När Carolina reste runt i Sydamerika upptäckte hon rawfood, en ny värld öppnades och hon ringde hem till sin mamma och sa ”Vi måste göra något ihop. Vi ska göra Sverige mer hälsosamt”.

”Varför finns det inte nyttigt gott godis gjort på naturliga råvaror utan tillsatser när det går?”

Ett tag senare sitter de ihop på ett café i Malmö när Carolina säger ”Jag ska bli expert på nyttiga desserter”. Samtidigt som Carolina sa de orden blev hon lite chockad över sitt uttalande eftersom hon inte alls gillar att baka. I nästa andetag sa Ulrika ”Vi ska skapa och sälja nyttigt godis för alla”. De hade då bestämt sig för att starta ett företag ihop och förändra och förbättra dagens skräputbud av godsaker i butik. Målet blev att skapa en nyttig Delicatoboll.

De började med att beställa rawfood bars och råvaror från hela världen och nästan varje dag i flera månader cyklade Carolina hem till sin mammas kök och provbakade och experimenterade med smaker och konsistenser för att ta fram det perfekta receptet på en raw food bar. En dag bara satt det.

De hade då skapat det första svenska receptet på smarriga, nyttiga rafood bars. Nu vill de fortsätta att vara med och förändra livsmedelsindustrin och bidra till att människor kan välja att må bra på ett enklare sätt. De har bara bestämt två saker: Det ska alltid vara raw och det ska alltid vara ekologiskt.


Ulrika och Carolina om Getraw:

Alla dippar. Alla blir sötsugna. Alla vill stoppa i sig något gott då och då. Vi vill göra det lätt för folk att snacksa nyttigt! 

Vi vill ge en kick i vardagen. En hälsosam och smarrig kick, som livar upp humöret, som får dig att orka, som laddar dig med energi. För stunden, för dagen och för kroppen. Våra goda snacks gör skillnad, från första tuggan.

Getraw snacks är mjuka, saftiga och smarriga med 100% naturliga ingredienser. Bara råa frukter, nötter och bär, rakt upp och ned, som ger en boost till kroppen. Vi har en tanke bakom precis varenda ingrediens i våra snacks och vi letar över hela världen för att hitta de bästa råvarorna – alltid 100% ekologiska.

Varför använda raffinerat socker när man kan använda söta naturliga dadlar. Varför använda artificiella smakämnen när det finns äkta vanilj och färska smakrika hallon. Och varför använda processad choklad när det finns nyttiga råa kakaobönor fulla av fiber och magnesium, som gör det möjligt att snacksa nyttigt. Det går! Och vi kan! 

Vår dröm är att alla ersätter sitt godissug, sitt eftermiddagssnack, sitt sockerberoende med våra raw snacks. Och förändrar sin vardag. 

Getraw är ditt bränsle och din livlina – alltid i fickan. 

Get raw and have and awesome day!
Carolina & Ulrika 

 

 

Finns det produkter som du önskar att vi hade i shopen? Tipsa oss gärna på info@sandt.nu

 

/SandT Tessan

Dela gärna med dig:

Table of Contents

On Key

Liknande recept

Avoghurt

Avoghurt Serves: 4 Enkelt mellanmål/frukost med massor av fibrer, bra fettkällor, mineraler och väldigt gott! Här har du chansen att ”lura” i barnen mer nyttigt

Lammstek

Lammstek 4 personer Ugn 175 grader Ingredients 1 msk timjan 1 tsk dragon 1 msk basilika 1/2 tsk ingefära 1 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar

Berg och dalbanor

När man kliver in i fasen av ett hälsosammare liv så är saken helt klar att ens lägsta nivå är bra mycket högre än vad

Bakterierna som gör dig frisk

70-90% av vårt immunförsvar sitter i magen. Med en frisk tarmflora är vi skyddade mot en mängd sjukdomar. Men vi behöver ta hand om vårt