Intervjun med ”Micke Håkansson”

God förmiddag!

Micke Håkansson som vi har kontinuerlig kontakt med driver en välbesökt blogg och  har skrivit 3 st böcker i ämnet gluten och mjölk. Böckerna och bloggen går på djupet kring uppkomsten av vår tids moderna sjukdomar och där gluten och kasein (komjölk) anses vara källan enligt Micke.

I fredags pratade Micke i radion, Karlavagnen, kring gluten och mjölk.
Lyssna på den intressanta intervjun här;

https://www.youtube.com/watch?v=qiwmI-qAv60&feature=youtu.be

Nyligen kom bok nr.3 ut och har skapat stor uppmärksamhet och när man vågar sticka ut hakan som Micke gör bemöts man både av mothugg och axelklappningar. Vi tillhör den senare.

 

 

 

Omslag3böcker

Ha en fin tisdag!
/SandT

 

 

 

 

Dela gärna med dig:

Table of Contents

On Key

Liknande recept

Avoghurt

Avoghurt Serves: 4 Enkelt mellanmål/frukost med massor av fibrer, bra fettkällor, mineraler och väldigt gott! Här har du chansen att ”lura” i barnen mer nyttigt

Lammstek

Lammstek 4 personer Ugn 175 grader Ingredients 1 msk timjan 1 tsk dragon 1 msk basilika 1/2 tsk ingefära 1 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar

Berg och dalbanor

När man kliver in i fasen av ett hälsosammare liv så är saken helt klar att ens lägsta nivå är bra mycket högre än vad

Bakterierna som gör dig frisk

70-90% av vårt immunförsvar sitter i magen. Med en frisk tarmflora är vi skyddade mot en mängd sjukdomar. Men vi behöver ta hand om vårt