Kostrådgivning Stockholm, Gislaved och Halmstad

Vi erbjuder kostrådgivning för alla som känner att de behöver hjälp med att komma på banan med en hälsosam livsstil, som av olika anledningar äter glutenfri och/eller mjölkfri kost eller har olika hälsoproblem eller kanske önskar gå ner i vikt. 
Bor du inte i Stockholm, Gislaved eller Halmstad så välkomnas du online och upplägget är det samma förutom att man inte träffas rent fysiskt.

Såhär ser upplägget för SandT’s kostrådgivning ut:
Kostrådgivningen är per tre tillfällen (antal gånger anpassas efter behov)
1. Hälsoprofilbedömning
Hälsoprofilen ger en bra överblick på din nuvarande status och ligger till grund för utformningen av ditt kost- och ev. motionsprogram. Bedömingen innehåller personlig intervju, samtal kring kost och kostens betydelse, mål och förväntningar. Med fokus på glutenfri och mjölkfri kost. Du får med dig en matdagbok som ska fyllas i till nästa tillfälle.
2. Kostrådgivning
Vid kostrådgivningen gör vi en analys av din nuvarande kosthållning och lägger upp en individuellt anpassad kostplan utifrån dina förutsättningar, behov och önskemål. Vi pratar näringslära och näringsfördelning. Vi utgår även från matdagboken och den personliga intervjun. Du får med dig måltidsrekommendationer, mellanmålsförslag och inspirationsrecept som alla är utan gluten och mjölk.
Du får även med dig sammanställt material om näringslära. Allt material sätts i din egen Hälsohandbok som du använder som stöd mellan våra träffar.

  • Näringslära.
  • Näringsfördelning.
  • Träning och motion.
  • Rekommendation av eventuellt kosttillskott.

3. Kostrådgivning, uppföljning
Nu har det gått några veckor sedan vi började och det är dags att följa upp hur det har gått. Vi utvärderar dina framsteg och sätter nya mål. Här finns det även utrymme för mer personlig coaching.

 

Varmt välkommen att kontakta oss för tidsbokning och/eller frågor:
Stockholm:
Tessan 0734 45 33 55, mail: tessan@sandt.nu
Gislaved, Halmstad:
Sofia 070 624 90 92, mail: sofia@sandt.nu

DSC_3374

 

Ta hand om dig!
Sofia och Tessan
SandT

 

 

Dela gärna med dig:

Table of Contents

On Key

Liknande recept

Avoghurt

Avoghurt Serves: 4 Enkelt mellanmål/frukost med massor av fibrer, bra fettkällor, mineraler och väldigt gott! Här har du chansen att ”lura” i barnen mer nyttigt

Lammstek

Lammstek 4 personer Ugn 175 grader Ingredients 1 msk timjan 1 tsk dragon 1 msk basilika 1/2 tsk ingefära 1 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar

Berg och dalbanor

När man kliver in i fasen av ett hälsosammare liv så är saken helt klar att ens lägsta nivå är bra mycket högre än vad

Bakterierna som gör dig frisk

70-90% av vårt immunförsvar sitter i magen. Med en frisk tarmflora är vi skyddade mot en mängd sjukdomar. Men vi behöver ta hand om vårt