Kostrådgivning via ditt friskvårdsbidrag!

Kosttrender. Sverige är ett ”trendkänsligt” land och vi hoppar gärna på alla typer av trender och följer de sen slaviskt.
Alla kosttrender har en gemensam nämnare, att uppnå hälsa och minska i vikt. En del dieter är säkert bra, andra mindre bra, och en del är riktigt dåliga.
Det kan vara ”skönt” att hoppa på en diet som utlovar hälsa och minskad vikt för då är det någon annan som bestämt vad du ska äta. Men kan man vara säker på att dieten passar just mig?

Även om vi på SandT är specialiserade på kost utan gluten och mjölk ser vi alltid till individen och hur personen lever och vad just Du har för mål vad du vill uppnå. Vi räknar sällan kalorier, vårt fokus ligger på att stärka hälsan genom en frisk tarmflora, där 80% av vårt immunförsvar faktiskt sitter.

En nyhet för många är att man nu kan köpa kostrådgivning via sitt friskvårdsbidrag!

Utdrag från Skatteverkets hemsida:
Andra former för utövande av motion och annan friskvård är till exempel tai chi, quigong, kostrådgivning, information om stresshantering, profylaxkurser för blivande föräldrar och så kallad kontorsmassage.

Läs mer på Skatteverkets hemsida här:

De flesta som kommer till oss har diffusa magproblem och vill prova en kost utan gluten och mjölk. Andra har fått diagnos gluten-/mjölkallergi och vill få hjälp att lägga om sin livsstil. En del vill bättra på sitt immunförsvar.
Oavsett orsak så erbjuder vi ett individanpassat program som ska hjälpa dig att göra bättre val i vardagen. Dessutom har vi både en receptbank och en webbutik  som underlättar för våra klienter i sin kostomläggning.
Att föra kostdagbok är också en viktig bit för att se hur energiintaget och fördelningen ser ut.

Just nu har vi ett Julerbjudande på Kostrådgivning!

Boka din kostrådgivning hos oss här 

 

Må gott!

SandT

Dela gärna med dig:

Table of Contents

On Key

Liknande recept

Avoghurt

Avoghurt Serves: 4 Enkelt mellanmål/frukost med massor av fibrer, bra fettkällor, mineraler och väldigt gott! Här har du chansen att ”lura” i barnen mer nyttigt

Lammstek

Lammstek 4 personer Ugn 175 grader Ingredients 1 msk timjan 1 tsk dragon 1 msk basilika 1/2 tsk ingefära 1 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar

Berg och dalbanor

När man kliver in i fasen av ett hälsosammare liv så är saken helt klar att ens lägsta nivå är bra mycket högre än vad

Bakterierna som gör dig frisk

70-90% av vårt immunförsvar sitter i magen. Med en frisk tarmflora är vi skyddade mot en mängd sjukdomar. Men vi behöver ta hand om vårt