Luncha lätt och rätt

I går hade jag lite ont om tid och droppade in på ett litet hak som hade allt från sushi till pastasallader, beställde en yakiniku med sallad. I salladen låg det två pastabitar och yakinikun smakade allt annat än bra. Jag blir lite irriterad på mig själv när jag inte tar tillvara på min lunch och äter bra mat och när känslan och tanken ”-varför lär jag mig aldrig” kommer.

Ett ställe som däremot är väldigt trevligt är Combo som ligger på Karlavägen 106, här kan man välja mellan flera olika rätter som är både gluten- och mjölkfria och miljön är härlig med en mix av asiatiskt och bistro.

Jag valde en Pad Gai som var lagom stark och syrlig.

Vill man köpa en staty i form av en fisk så går det också bra.

 

Från och med nu skall jag aldrig välja ett sunkigt hål i väggen utan förbereda mina luncher så att jag håller mig pigg och fräsch hela dagen.

Hoppas ni får en fin eftermiddag!
//Tessan

Dela gärna med dig:

Table of Contents

On Key

Liknande recept

Avoghurt

Avoghurt Serves: 4 Enkelt mellanmål/frukost med massor av fibrer, bra fettkällor, mineraler och väldigt gott! Här har du chansen att ”lura” i barnen mer nyttigt

Lammstek

Lammstek 4 personer Ugn 175 grader Ingredients 1 msk timjan 1 tsk dragon 1 msk basilika 1/2 tsk ingefära 1 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar

Berg och dalbanor

När man kliver in i fasen av ett hälsosammare liv så är saken helt klar att ens lägsta nivå är bra mycket högre än vad

Bakterierna som gör dig frisk

70-90% av vårt immunförsvar sitter i magen. Med en frisk tarmflora är vi skyddade mot en mängd sjukdomar. Men vi behöver ta hand om vårt