Lussekatter
10 st
5 ägg (spara lite äggvita till pensling)
1 dl sukrin
1 dl sukrin melis
100 gram smält smör
1 påse saffran (1/2 g)
1 dl grädde
1 dl kokosnötsmjöl
4 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver

Sätt ugnen på 175 grader.
Vispa ägg och sötning fluffigt.
Smält smöret och häll i äggsmeten. Tillsätt
saffran och grädde, vispa samman.
Blanda de övriga torra ingredienserna
och rör ner dem i smeten. Låt svälla i
minst 10 minuter.
Forma degen till lussekatter. Pensla med
lite vispad äggvita. Garnera med russin
om du vill. Grädda i ca 15 minuter.

Dela gärna med dig:

Dela på facebook
Dela på pinterest
Dela på linkedin

Table of Contents

On Key

Liknande recept

Avoghurt

Avoghurt Serves: 4 Enkelt mellanmål/frukost med massor av fibrer, bra fettkällor, mineraler och väldigt gott! Här har du chansen att “lura” i barnen mer nyttigt

Lammstek

Lammstek 4 personer Ugn 175 grader Ingredients 1 msk timjan 1 tsk dragon 1 msk basilika 1/2 tsk ingefära 1 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar

Berg och dalbanor

När man kliver in i fasen av ett hälsosammare liv så är saken helt klar att ens lägsta nivå är bra mycket högre än vad

Bakterierna som gör dig frisk

70-90% av vårt immunförsvar sitter i magen. Med en frisk tarmflora är vi skyddade mot en mängd sjukdomar. Men vi behöver ta hand om vårt