Nu firar vi in våren – Påskinspiration!

Snart tar många av oss påskledigt och ägnar tid åt familj och vänner, vilka ju är de viktigaste vi har.

Till påsken hör påskägg och påskgodis, vilket ofta innehåller mjölk och även gluten.
Om man vill kan man med fördel välja att baka och laga eget.
Du slipper då allt raffinerat socker och icke så hälsosamma tillsatser.

Här på SandT har vi valt att laga en härlig efterrätt som passar bra till påskbuffén.

Mango Sticky Rice (4 pers)

1 st mango
2 dl kokt sushiris (kokas utan sötning)
1 dl kokosgrädde
1 msk flytande honung

Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen, men hoppa över att tillsätta socker.
Skala och finhacka mangon. Blanda samman allt och servera med några bitar mango.
Toppa gärna med kokosflakes.

Du hittar även receptet här!

 

Här är ett annat gulligt recept vi fick utav en av våra läsare.
Du kommer till receptet på “Påskkycklingar” här! 

Glad Påsk önskar vi på SandT

Dela gärna med dig:

Dela på facebook
Dela på pinterest
Dela på linkedin

Table of Contents

On Key

Liknande recept

Avoghurt

Avoghurt Serves: 4 Enkelt mellanmål/frukost med massor av fibrer, bra fettkällor, mineraler och väldigt gott! Här har du chansen att “lura” i barnen mer nyttigt

Lammstek

Lammstek 4 personer Ugn 175 grader Ingredients 1 msk timjan 1 tsk dragon 1 msk basilika 1/2 tsk ingefära 1 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar

Berg och dalbanor

När man kliver in i fasen av ett hälsosammare liv så är saken helt klar att ens lägsta nivå är bra mycket högre än vad

Bakterierna som gör dig frisk

70-90% av vårt immunförsvar sitter i magen. Med en frisk tarmflora är vi skyddade mot en mängd sjukdomar. Men vi behöver ta hand om vårt