Ny Probiotika i shopen!

De allra flesta Probiotika-preparat är odlade på komjölk. Det finns då inga garantier på att det inte kan finnas rester av mjölk kvar i produkten. Vi på SandT vill såklart eliminera denna risken och har funnit en välrenommerad probiotika som är helt mjölk- och laktosfri. Vi kommer därför fasa ut vår befintliga probiotika, Probioplex, som är odlad på komjölk och då finns det en liten risk att det finns rester av komjölk kvar.

I vårt sortiment har vi tagit in ProbiMage som är en kapsel och ProbiFrisk som är en tuggtablett.
Probi som tillverkar tabletterna är världsledande inom probiotisk forskning.
Probi grundades av en grupp kirurger, mikrobiologer och nutritionister från Lunds Universitet. Deras vision var att utveckla en produkt baserad på mjölksyrabakterier som förekommer naturligt i mänsklig tarmflora. Den viktigaste utmaningen var att hitta en bakteriestam som var robust, dvs som överlevde och förökade sig i tarmen.
Resultatet blev ProbiMage, baserat på Lactobacillus plantarum 299v, som överlever den tuffa matstmältningspassagen och koloniserar tarmen.

Nästa produkt, kosttillskottet ProbiFrisk, tog ytterligare sex år att utveckla. Den är baserad på de patenterade och kliniskt dokumenterade stammarna Lactobacillus paraccasei 8700:2 och Lactobacillus plantarum HEAL9. ProbiFrisk innehåller dessutom folsyra, vitaminD3 och vitamin B12 som bidrar till att immunsystemet fungerar normalt.
Studier på 600 personer har visat att de som fick ProbiFrisk hade upp till 30% färre sjukdagar.

ProbiMage och ProbiFrisk är mjölk- och Laktosfri.

Probiotikan köper du här!

 

Är magen glad är Du glad!

/SandT

 

 

 

 

 

 

 

 

Mjölksyrabakterier, vitaminer

 

 

Bidrar till immunsystemet

 

 

 

 

 

 

 

 

Sveriges mest använda bakterietillskott*

 

 

ProbiMage – ett resultat av 20 års svensk forskning och 30 studier. Ett kosttillskott med mjölksyrabakterien Lp299v som är så robust att den överlever den tuffa maltsmältningspassagen och koloniserar tarmen. Därför räcker det med en kapsel per dag.

 

 

*GfK Medic*Scope 2012

 

 

 

 

 

Mjölksyrabakterie Lp299v

 

 

 

 

 

Dela gärna med dig:

Table of Contents

On Key

Liknande recept

Avoghurt

Avoghurt Serves: 4 Enkelt mellanmål/frukost med massor av fibrer, bra fettkällor, mineraler och väldigt gott! Här har du chansen att ”lura” i barnen mer nyttigt

Lammstek

Lammstek 4 personer Ugn 175 grader Ingredients 1 msk timjan 1 tsk dragon 1 msk basilika 1/2 tsk ingefära 1 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar

Berg och dalbanor

När man kliver in i fasen av ett hälsosammare liv så är saken helt klar att ens lägsta nivå är bra mycket högre än vad

Bakterierna som gör dig frisk

70-90% av vårt immunförsvar sitter i magen. Med en frisk tarmflora är vi skyddade mot en mängd sjukdomar. Men vi behöver ta hand om vårt