Nyheter i december

I dag publicerar vi vår nya Månadens Person Kristin Kaspersen hos oss på SandT, många av oss ser henne som en hälsoinspiration precis som vi gör och är glada att hon vill dela med sig av sin syn på en hälsosam livsstil och tips, välkommen som månadens person till oss Kristin.
Du kan läsa hela intervjun här. 

Kaspersen

 

Nyheter i shop
Vi försöker alltid vara lyhörda och ständigt förbättra funktionerna på www.shop.sandt.nu
Därför har vi valt att ta in två nya superprodukter i vår shop. Vi har tidigare bloggat om hälsofördelarna med dem båda och varför man bör ta dem som tillskott. Du hittar informationen nedan här i bloggen. Klicka på bilden nedan om du önskar komma direkt till produkterna i shop.sandt.nu.
Strandnyponselenoptimal

 

 

 

Medlemskap
Under en period har vi fått bra feedback från våra medlemmar vilket har lett till ett nytt medlemskap som alla medlemmar kommer att få en sneakpeak av senare i veckan. Här får du bra redskap och hjälpmedel till en hälsosam livsstil, rabatter och fantastiska erbjudanden. Behöver du grundligare hjälp kan du alltid boka en kostrådgivning hos oss, maila oss på info@sandt.nu så hör vi av oss till dig.

Medlemssymbol

I veckan kommer vi att publicera fler härliga julrecept och till alla som handlar på shop.sandt.nu hela denna veckan skickar vi med en julklapp värde ca. 300 kr.

 

Må så gott!
SandT, Sofia och Tessan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.