Oatly – heja er!

 

God måndag!

Måste slå ett slag till för Oatlys nya profil och uppdaterade sortiment. Som marknadsförare så går jag igång på den här typen av profil. De sticker ut hakan och vågar vara kaxiga, men på ett härligt sätt och med glimten i ögat.

Deras förpackningar har fått ny profil och man har valt att visa upp sitt företag med stolthet och att nu, efter 20 år, är tiden rätt mer inne än någonsin för deras produktsortiment. Eller som de också säger; It’s 2014, we know you´re ready!

Heja Oatly! Säger jag…

its_like_milk

 

 

De flesta som inte tål gluten klarar Oatlys produkter även om de inte kan garantera att havren är helt fri från spår av gluten.
De innehåller som allra högst 100 ppm, gränsen för glutenfritt går vid 20 ppm och enligt Oatly själva når deras produkter sällan upp till 100 ppm utan ligger allt som oftast inom ramarna för vad som får kallas glutenfritt eller mycket låg glutenhalt.

Även om inte havreprodukter ingår i min dagliga kost så tycker jag de är ett ypperligt alternativ till matlagning/bakning och i smoothies.
Har ni förresten testat att baka med havregrädde? Det blir alltid saftigt och gott!

Oatly

 

I sortimentet förutom mjölk, finns grädde, yoghurtsorter och nu också creme fraiche.
Är man vegan eller bara vill värna om naturen och djuren så är dessa produkter också ett bästalternativ.

Ta hand om dig!

/Sofia, SandT AB

 

 

Dela gärna med dig:

Table of Contents

On Key

Liknande recept

Avoghurt

Avoghurt Serves: 4 Enkelt mellanmål/frukost med massor av fibrer, bra fettkällor, mineraler och väldigt gott! Här har du chansen att ”lura” i barnen mer nyttigt

Lammstek

Lammstek 4 personer Ugn 175 grader Ingredients 1 msk timjan 1 tsk dragon 1 msk basilika 1/2 tsk ingefära 1 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar

Berg och dalbanor

När man kliver in i fasen av ett hälsosammare liv så är saken helt klar att ens lägsta nivå är bra mycket högre än vad

Bakterierna som gör dig frisk

70-90% av vårt immunförsvar sitter i magen. Med en frisk tarmflora är vi skyddade mot en mängd sjukdomar. Men vi behöver ta hand om vårt