Papaya ser man ofta på frukostbord runtom i världen men är även god att använda till lunchen eller middagen i matiga sallader, att äta som dessert eller att använda till att marinera kött. Det finns säkert en massa härliga recept på papaya som är värda att prövas.

Papaya är rik på c-vitamin samt A- och B-vitamin samt mineraler och kostfibrer. Papaya sägs  och också vara bra vid matsmältningsproblem. (källa wikipedia.org)
Vi brukar använda papaya som dessert med lite kokosgrädde och blåbär.

 

/SandT

Dela gärna med dig:

Dela på facebook
Dela på pinterest
Dela på linkedin

Table of Contents

On Key

Liknande recept

Avoghurt

Avoghurt Serves: 4 Enkelt mellanmål/frukost med massor av fibrer, bra fettkällor, mineraler och väldigt gott! Här har du chansen att “lura” i barnen mer nyttigt

Lammstek

Lammstek 4 personer Ugn 175 grader Ingredients 1 msk timjan 1 tsk dragon 1 msk basilika 1/2 tsk ingefära 1 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar

Berg och dalbanor

När man kliver in i fasen av ett hälsosammare liv så är saken helt klar att ens lägsta nivå är bra mycket högre än vad

Bakterierna som gör dig frisk

70-90% av vårt immunförsvar sitter i magen. Med en frisk tarmflora är vi skyddade mot en mängd sjukdomar. Men vi behöver ta hand om vårt