shop.sandt.nu

Vi erbjuder glutenfria och mjölkfria produkter utan onödiga tillsatser, i största möjliga mån är produkterna ekologiska. Utöver allt detta håller vi bra priser och ett brett sortiment – som kan & kommer att bli bättre! Kommande vecka erbjuder vi även alla våra kunder helt fraktfria leveranser och rabatt på D3-vitamin som är hösten och vinterns bästa vän. 

När vi startade vår webshop innan sommaren satte vi oss ner och brainstormade fritt om hur shopen skulle se ut, vad vi själva vill ha när vi handlar osv.
Vi kom fram till att vi inte vill ha onödiga tillsatser, att vi i största möjliga mån vill ha ekologiska och obesprutade produkter. Målsättningen efter detta är att vi skall ha ett brett sortiment så att man slipper att leta efter dessa produkter på flera olika ställen. När man beställer hos oss kan man vara trygg med att det är helt fritt från gluten, mjölk och onödiga tillsatser. Du som kund skall känna en så stor trygghet att du slipper att läsa innehållsförteckningen på allt du köper.

Lyhörda är också något vi vill vara, därför är din feedback guld värd för oss. 
Saknar du någon produkt i vår shop, finns det något vi kan göra för att förenkla osv? Hör gärna av dig till oss med dina önskemål genom en kommentar här eller ett e-mail info@sandt.nu 

Förra veckan fick vi tips om att sätta ihop kit till recepten och det gjorde vi med Oscar Måleviks mandelkaka. Ett smidigt sätt att beställa utan att behöva leta efter varje produkt. Om ni gillar detta så kommer vi att göra så med många fler recept.

Vi önskar er en helt underbar helg och hoppas att vi får njuta av några fina och varma dagar till innan hösten kommer med sitt regn och rugg.
Sofia & Tessan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.