Stig Bengmark – 23e januari

Är du verksam inom hälsovård eller har du ett privat eget intresse av hur mag- och tarmkanalen fungerar? Följ med på denna fantastiska möjlighet i januari!

23e januari hålls en mag- tarmkonferens i Stockholm, på Piperska muren.
Stig Bengmark är på plats, vilket det inte ges tillfälle till så ofta så passa på!

Stigbengmark

I dag är det många som lider av IBS, ca 15-20% av vår befolkning. Många fler har inflammatoriska tarmsjukdomar, ca 25%. Som tur är så går forskningen hela tiden framåt och i januari har du möjlighet att delta i konferensen där föreläsarna sammanfattar forskning och information kring mag- och tarmproblem.

Gänget som kommer att föreläsa på konferensen är inga mindre än; Legenden och professorn Stig Bengmark, näringsforskaren Magnus Nylander, Mag- tarmläkaren Per M. Hellström och näringsterapeuten Annette Löning.

Initiativtagaren till konferensen, Thomas Karlsson, kommer också att föreläsa. I samband med en resa till Tunisien drabbades han av en rejäl maginfektion vilken blev startpunkten till att han utvecklade han en extrem IBS. Sjukdomen satte djupa spår i Thomas vardag och under en tid tålde han ingen mat alls och låg med näringsdropp i nio dygn på Akademiska. Under många år sökte han hjälp hos de främsta mag-tarmspecialisterna och näringsterapeuterna i Sverige men hjälpen var mycket mager och efter flera år inom sjukvården och bland näringsterapeuter förklarade den framstående överläkaren Stefan Branth för Thomas att han var ett så svårt fall så att han måste bli sin egen läkare. Hans föreläsning kommer att handla om vad han upptäckte när han var tvungen att söka efter lösningar på egen hand.

Anmäl dig här.

Ta hand om dig!
SandT

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.