Vem är SandT och vilka är våra tjänster

Ibland får vi höra att vi inte är så tydliga med vilka tjänster vi erbjuder på SandT.

Det här är Sofia and Tessan, varav namnet SandT.
Vi brinner för SandT och att jobba tillsammans, många tror att vi är systrar och det kan man säga att vi är på sätt och vis men inte genetiskt. 


Vår främsta tjänst är webshopen där du handlar ekologiskt, glutenfritt, mjölkfritt och utan onödiga tillsatser tryggt och enkelt. Numera erbjuder vi även faktura.
Kostrådgivning där vi går på djupet med varje klients besvär och mål.
Gratis medlemskap där du får ett mail med veckomeny, att handla lista, förmånliga erbjudanden och hälsotips – varje fredag!
Föreläsning anpassad efter gruppens/företagets önskemål – inriktning kost och hälsa.
På hemsidan finns information kring glutenfritt och mjölkfritt, recept och tips som uppdateras i stort sett dagligen mm.
Vi har samarbeten med näringsfysiologer, Celiakiförbundet och personliga tränare.
Sist men inte minst så är vi stolta över att vara exklusiva återförsäljare av den fantastiska ekologiska och glutenfria pastan från Gragnano, tillverkat på traditionellt sätt.

Allt för att göra det enklare att leva ett hälsosamt liv utan gluten och mjölk.
För vissa personer är det ett eget val, för andra en allergi och för några på grund av sjukdom och då blir det ett måste som ibland kan kännas både svårt och jobbigt. Vår målsättning är att det inte skall vara svårt och jobbigt utan istället modernt och inspirerande.

Vi svarar på alla mail och vi tar gärna emot era frågor och tips. Fortsätt gärna att skicka in recept och hjälp oss gärna med att sprida SandT i sociala medier, till vänner, släkt och familj.

Må så gott,
Sofia and Tessan, SandT

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.