Vem är SandT och vilka är våra tjänster

Ibland får vi höra att vi inte är så tydliga med vilka tjänster vi erbjuder på SandT.

Det här är Sofia and Tessan, varav namnet SandT.
Vi brinner för SandT och att jobba tillsammans, många tror att vi är systrar och det kan man säga att vi är på sätt och vis men inte genetiskt. 


Vår främsta tjänst är webshopen där du handlar ekologiskt, glutenfritt, mjölkfritt och utan onödiga tillsatser tryggt och enkelt. Numera erbjuder vi även faktura.
Kostrådgivning där vi går på djupet med varje klients besvär och mål.
Gratis medlemskap där du får ett mail med veckomeny, att handla lista, förmånliga erbjudanden och hälsotips – varje fredag!
Föreläsning anpassad efter gruppens/företagets önskemål – inriktning kost och hälsa.
På hemsidan finns information kring glutenfritt och mjölkfritt, recept och tips som uppdateras i stort sett dagligen mm.
Vi har samarbeten med näringsfysiologer, Celiakiförbundet och personliga tränare.
Sist men inte minst så är vi stolta över att vara exklusiva återförsäljare av den fantastiska ekologiska och glutenfria pastan från Gragnano, tillverkat på traditionellt sätt.

Allt för att göra det enklare att leva ett hälsosamt liv utan gluten och mjölk.
För vissa personer är det ett eget val, för andra en allergi och för några på grund av sjukdom och då blir det ett måste som ibland kan kännas både svårt och jobbigt. Vår målsättning är att det inte skall vara svårt och jobbigt utan istället modernt och inspirerande.

Vi svarar på alla mail och vi tar gärna emot era frågor och tips. Fortsätt gärna att skicka in recept och hjälp oss gärna med att sprida SandT i sociala medier, till vänner, släkt och familj.

Må så gott,
Sofia and Tessan, SandT

Dela gärna med dig:

Table of Contents

On Key

Liknande recept

Avoghurt

Avoghurt Serves: 4 Enkelt mellanmål/frukost med massor av fibrer, bra fettkällor, mineraler och väldigt gott! Här har du chansen att ”lura” i barnen mer nyttigt

Lammstek

Lammstek 4 personer Ugn 175 grader Ingredients 1 msk timjan 1 tsk dragon 1 msk basilika 1/2 tsk ingefära 1 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar

Berg och dalbanor

När man kliver in i fasen av ett hälsosammare liv så är saken helt klar att ens lägsta nivå är bra mycket högre än vad

Bakterierna som gör dig frisk

70-90% av vårt immunförsvar sitter i magen. Med en frisk tarmflora är vi skyddade mot en mängd sjukdomar. Men vi behöver ta hand om vårt