Kostrådgivare

Goddag!

Under den här veckan går vi en del av utbildningen, intensiv sådan. Vi har, som ni säkert vet delgett er information, vid tidigare tillfällen att vi snart, snart är färdiga lic. kostrådgivare. Men efter tre dagars intensiv kursinlärning, börjar vi tveka. Vaddå ribosomer, lysosomer, cytoskelett, mikrotubuli, ATP…?? ATP vet jag handlar om pension men det kan väl inte ha med näringslära att göra…? 😉

Hursomhelst, efter dessa veckor, ska vi oavsett om vi vet exakt hur alla celler fungerar kunna rådgiva och ge inspiration till hur man kan hålla en sund livsstil med gluten och mjölkfritt som bas.

Hittills har vi vandrat mellan a-ha-upplevelser, förvirring, sönderslagna myter, logiska förklaringar, vetenskapliga bevis och än har vi inte landat utan har många timmar kvar tills vi har fått grepp om det mesta. Men “nördiga” som vi är inom detta ser vi självklart fram emot morgondagens utmaningar och diskussioner och förmodligen kommer vi fortsätta ställa en massa dumma frågor till Martin.

Martin Brunnberg svarar ju på alla Era frågor på vår sida. Passa på! Han har en gedigen bakgrund med lång erfarenhet samtidigt som han vänder ut och in på allt. Så räkna med att du får ett genomtänkt och evidensbaserat svar.
Ställ din fråga här!

/Sofia & Tessan

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.