Kosttillskott – en del av vår webbutik

Goddag i vårsolen!

Idag sitter vi och finslipar på det praktiska kring vår webbutik.

Sortimentet är mycket noga utvalt och med hjälp av näringsfysiologer har vi plockat fram, som vi känner, ett nästintill komplett sortiment för dig som inte äter gluten och mjölk och som dessutom vill hålla en hälsosam livsstil.
Här finns inga onödiga tillsatser och nästintill hela sortimentet är ekologiskt.

När du lägger beställning hos oss kommer du kunna känna dig trygg med ditt val och det svåra med att välja rätt produkter ute i butik har vi löst åt dig.

Vi kommer tillhandahåller produkter inom området matlagning, bakning, tillbehör och hälsa.  

Gällande kosttillskotten som kommer ingå under kategorin Hälsa har vi valt att samarbeta med Helhetshälsa då de tillverkas i Sverige och de har alltid strävat efter att ha de renaste tillskotten. De använder inget emulgeringsmedel, klumpförebyggande medel eller färg-smakämnen. Istället för tabletter använder de kapslar som då inte behöver ha bindningsmedel eller ytbehandlas. Så långt det är möjligt använder de ekologiska råvaror.

Idag presenterar vi ett urval av hela vårt sortimen, dvs kosttillskotten.
För beställning redan nu, läs längst ner på inlägget.

– AlgOmega 3 –  anpassad för vegetarianer, veganer då omega 3 utvinns från havsalger. Bra Miljöval!
Omega 3 används bl.a för att minska inflammationer/inflammatoriska sjukdomar och bidrar till att minska depression enligt studier.
För gravida är omega 3 extra viktigt för fostrets utveckling.
Pris: 349:- (60 kapslar)

– D3-vitamin – D3 vitamin stärker förutom benstommen immunförsvaret och lättast bildar vi D3-vitaminet genom solljus men med tanke på de breddgrader vi lever i är det svårt, särskilt vintertid, att fylla kvoten av D3.
Då det forskas mycket kring vitaminet har man i studier sett flera positiva effekter vid ett ökat intag av D3, bl.a.
– Minskning av eksem, pollenallergi och astma.
– Vissa autoimmuna sjukdomar påvkeras positivt med högre intag av D3.
– Hormonreglerande.
Pris: 149:-  (100 kapslar)

– Kalcium/Magnesium – Vid uteslutande av mejeriprodukter blir många oroliga att de inte får i sig tillräckligt med kalcium trots att det finns mycket av det i gröna grönsaker, sesamfrön etc. Vi har valt att kombinera Kalcium och Magnesium då de ”jobbar ihop”. Vid låga magnesiumnivåer kan inte kroppen tillgodogöra sig kalcium.
Magnesiumbrist kan vara bidragande orsak till sömnsvårigheter, stress, utmattning, muskelkramp, hjärtbesvär, depression, nervositet m.m.
”Svensson-kosten” många äter har en förmåga att dra ur mineralet ur kroppen och vid nya forskningsrön har man t.o.m börjat prata om magnesium som mirakelmineralet.
Pris: 133:- (100 kapslar) 

– Probioplex – Även här har man genom studier hittat flera positiva effekter genom att öka intaget av goda magbakterierna, probiotika. Man säger att minst 70% av vårt immunförsvar sitter i magen och då är tipset att jobba för en god mag-tarmhälsa. Tillskott av probiotika hjälper till att bibehålla en god tarmflora förutsatt att kosten i övrigt är god.
Pris: 189:-  (90 kapslar)

C-vitamin – Stärker immunförsvaret p.g.a att den är en stark antioxidant och underlättar för kroppen att ta upp andra vitaminer/mineraler som folsyra, järn, koppar, zink och kalcium.
Vid träning blir återhämtningen i musklerna bättre och sägs också hjälpa till att öka förbränningen.
Pris: 155:-  (100 kapslar)
 

Chlorella – Grön alg från sötvatten och här har vi en mängd vitaminer och mineraler och dessutom ett högt proteininnehåll. Med chlorella som dagligt tillskott får även vänliga magbakterier som lactobacillus möjlighet att mångfaldiga sig fyra gånger snabbare än vanligt.
Pris: 169:-  (100 kapslar)

UltraLife –  Risproteinbaserat näringspulver med vitaminer, mineraler och aminosyror. Vegetabiliskt och skonsamt för magen.
Pris: 479:-  (840 g)

 

 

MSM – Sist men absolut inte minst. MSM har fått stor uppmärksamhet på senaste tiden pga dess postivia egenskaper och för dess rena form. MSM har både anti-inflammatoriska och smärtlindrande egenskaper. Många upplever att de får ett starkare och bättre fungerande immunförsvar med MSM.
MSM används bland annat för att bygga upp hår, hud, naglar, brosk, senor, bindväv, muskler och skelett.
MSM har också visats sig ha en positiv inverkan på åkommor såsom, astma, inflammationer, ledbesvär, lungproblem.
Tas på morgonen, pga uppiggande effekt, ihop med C-vitamin för bästa upptag.
Pris: 259:-  (840 g)

Är du intresserad av att handla redan nu? Maila oss på info@sandt.nu och beskriv vilka produkter du vill ha och antal samt din adress. Vi levererar i början av nästa vecka.

Varma hälsningar
/SandT 

Dela gärna med dig:

Table of Contents

On Key

Liknande recept

Avoghurt

Avoghurt Serves: 4 Enkelt mellanmål/frukost med massor av fibrer, bra fettkällor, mineraler och väldigt gott! Här har du chansen att ”lura” i barnen mer nyttigt

Lammstek

Lammstek 4 personer Ugn 175 grader Ingredients 1 msk timjan 1 tsk dragon 1 msk basilika 1/2 tsk ingefära 1 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar

Berg och dalbanor

När man kliver in i fasen av ett hälsosammare liv så är saken helt klar att ens lägsta nivå är bra mycket högre än vad

Bakterierna som gör dig frisk

70-90% av vårt immunförsvar sitter i magen. Med en frisk tarmflora är vi skyddade mot en mängd sjukdomar. Men vi behöver ta hand om vårt