Möten, inspiration och tjock i huvudet

Igår tillbringade jag en hel dag med att fylla SandT och mig själv med nya ideér och inspiration.

En föreläsning tillsammans med Madde, tidigare månadens person,  planerades och där målet är att få nå ut till föräldrar och de som jobbar inom skola och omsorg. Spännande projekt som jag personligen tror och brinner mycket för.
Lunchen tillbringades med Halmstads störste inspiratör och motivatör, P-O Osbeck som jobbar med PR och utbildning på Spis och Deli. Där fick jag lite mer kött på benen gällande föreläsningar, vilket behövs när man är gröna som vi är.
Att föreläsa är en både skrämmande och triggande känsla. Vi har så mycket vi vill förmedla men det handlar om att packetera det rätt och det är många gånger en stooor utmaning. Övning ger färdighet som vi brukar säga.

Eftermiddagen tillbringade jag på Tylösand och med Jessika som jobbar med Eventmarketing. Spännade grejer på gång även här och eftersom jag fullkomligt älskar atmosfären på Tylösand satt jag kvar efter mötet och jobbade.

För ett tag sedan försökte jag komma i kontakt med ”Skribent-Micke” som har en välbesökt blogg kring gluten och mjölk och det är han som är författare till de framgångsrika böckerna ”De vita gifterna”.
Igår eftermiddag ringde Micke och vi hade ett möte per telefon på nästan två timmar. Jag överdriver inte om jag säger att jag var helt tjock i huvudet efter vårt samtal. En man med så mycket kunskap och erfarenheter och som dessutom kan prata gör att det blir en utmaning att överhuvudtaget kunna inflika med något vettigt;)
Efter vårt långa samtal förstod jag att den information han sitter på är inget påhittat eller antagande. Han hade gjort sina djupdykningar och efterforskningar och var ett levande uppslagsverk. Jag lyckades inflika med att jag tycker omslaget till hans böcker är minst sagt osexiga… Svaret jag fick var att han gjort omslaget tillsammans med sin fru. Förlåt – jag, som jobbat med grafisk profilering, kunde inte låta bli…
Det slutade ändå med att han skulle höra av sig ifall han behövde hjälp med omslaget i bok nr. 3…

Efter en mysig tjejmiddag trillade jag ner i sängen med spikmattan under mig och drömde om osexiga böcker hela natten.
Men, bara för att den inte har det snyggaste omslaget betyder det inte att den inte innehåller värdefull information.
Böckerna säljer som smör och snart kan ni hitta dessa i vår shop till ett förmångligt pris! Håll utkik efter dem och fram till dess hittar du säkert något annat som du behöver fylla på med.
www.shop.sandt.nu 

Må så gott!
/Sofia

 

 

Dela gärna med dig:

Table of Contents

On Key

Liknande recept

Avoghurt

Avoghurt Serves: 4 Enkelt mellanmål/frukost med massor av fibrer, bra fettkällor, mineraler och väldigt gott! Här har du chansen att ”lura” i barnen mer nyttigt

Lammstek

Lammstek 4 personer Ugn 175 grader Ingredients 1 msk timjan 1 tsk dragon 1 msk basilika 1/2 tsk ingefära 1 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar

Berg och dalbanor

När man kliver in i fasen av ett hälsosammare liv så är saken helt klar att ens lägsta nivå är bra mycket högre än vad

Bakterierna som gör dig frisk

70-90% av vårt immunförsvar sitter i magen. Med en frisk tarmflora är vi skyddade mot en mängd sjukdomar. Men vi behöver ta hand om vårt