NyBalans

Nybalans är ett tillskott som visat sig hjälpa många kvinnor med hormonbalansen samt problem med menssmärtor. Den sägs också ha många andra positiva effekter.

Nybalans är ett tillskott som innehåller wild yam rot som sägs ge positivt tillskott till binjurarna och används till fördel av kvinnor i 50-års åldern men även för personer som har problem med sömn, stress och kanske dåliga matvanor under en längre tid. Nybalans verkar långsiktigt och bör användas under flera månader. Helhetshälsa rekommenderar 1 kapsel före måltid två gånger per dag för vuxna personer som ej är gravida, ammar eller vid östrogenbehandling.

Wild Yam har varit ett populärt tillskott för bland annat kvinnor med premenstruella besvär under många många år inom Kinesisk medicin. Den har även används för gallbesvär, lever, nervsystem, problem vid matsmältning osv. Wild Yam är rik på fytohormoner som liknar människans hormoner, bland annat förstadier till progesteron och DHEA. Wild Yam kan också ha positiv påverkan på blodfett och fungerar som en antioxidant.

Mineralerna som ingår är också extra viktig för binjurar och andra körtelorgan. Folsyra, B12 och Magnesium är viktiga tillskott vid långvarig stress.
Många som använt Nybalans upplever även en förbättrad hudkvalité och minskat sötsug (Krom).

Nybalans har vegetabiliska kapslar. En förpackning innehåller 60 kapslar.

DSC_5002DSC_4998

Du kan köpa kosttillskott via oss. Maila info@sandt.nu

Må så gott!
/SandT

One Comment on “NyBalans”

  1. Hej, Låter mycket intressant. Jag har provat det mesta i kosttillskott mot värmevallningar och sömnproblem utan särskilt bra resultat. Till slut fick jag börja med bioidentiska östrogenplåster och då försvann besvären efter ett par månader. Kan jag ta Nybalans även fast jag använder östrogen plåster?

    Med vänlig hälsning
    Cathy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.