Biffar med oliv och timjan

Biffar med oliv och timjan

Serves: 6
Ingredients
  • 2-3 kokta potatisar
  • 700 g nötfärs eller älgfärs
  • 2 gula lökar
  • 1 msk dijonsenap
  • Salt, peppar & timjan
  • 1 ägg
  • 1 msk lantbuljong
  • 1/2 burk oliver
Instructions
  1. Skala och koka potatisen.
  2. Skala och finhacka löken, fräs den tills den blir mjuk i kallpressad olivolja.
  3. Blanda de kokta och avsvalnade potatisarna med löken, färs, dijonsenap, ägg, finhackade oliver, salt, peppar, lantbuljong och timjan. Blanda i 1 dl vatten om smeten känns för fast.
Notes

Servera med potatismos, ärtor, majs och kokta morötter.

Dela gärna med dig:

Dela på facebook
Dela på pinterest
Dela på linkedin

Table of Contents

On Key

Liknande recept

Avoghurt

Avoghurt Serves: 4 Enkelt mellanmål/frukost med massor av fibrer, bra fettkällor, mineraler och väldigt gott! Här har du chansen att “lura” i barnen mer nyttigt

Lammstek

Lammstek 4 personer Ugn 175 grader Ingredients 1 msk timjan 1 tsk dragon 1 msk basilika 1/2 tsk ingefära 1 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar

Berg och dalbanor

När man kliver in i fasen av ett hälsosammare liv så är saken helt klar att ens lägsta nivå är bra mycket högre än vad

Bakterierna som gör dig frisk

70-90% av vårt immunförsvar sitter i magen. Med en frisk tarmflora är vi skyddade mot en mängd sjukdomar. Men vi behöver ta hand om vårt