Sverige har de senaste kanske 50 åren varit oerhört snabba på att ta in matinfluenser utifrån och acceptera dem som en naturlig del av vår matkultur.
Ta bara en sådan sak som att många av oss idag har svårt att tänka oss ”Svensk husmanskost” utan pasta på bordet.
Pasta är faktiskt ganska enkelt att byta ut mot något annat livsmedel. Prova till exempel att till köttfärssåsen använda ett härligt svart råris istället för pasta. Smakmässigt minst lika bra och näringsmässigt många gånger bättre!

Dela gärna med dig:

Dela på facebook
Dela på pinterest
Dela på linkedin

Table of Contents

On Key

Liknande recept

Avoghurt

Avoghurt Serves: 4 Enkelt mellanmål/frukost med massor av fibrer, bra fettkällor, mineraler och väldigt gott! Här har du chansen att “lura” i barnen mer nyttigt

Lammstek

Lammstek 4 personer Ugn 175 grader Ingredients 1 msk timjan 1 tsk dragon 1 msk basilika 1/2 tsk ingefära 1 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar

Berg och dalbanor

När man kliver in i fasen av ett hälsosammare liv så är saken helt klar att ens lägsta nivå är bra mycket högre än vad

Bakterierna som gör dig frisk

70-90% av vårt immunförsvar sitter i magen. Med en frisk tarmflora är vi skyddade mot en mängd sjukdomar. Men vi behöver ta hand om vårt