MIDSOMMARSALLAD
Author: SandT
Serves: 4
Dessa smaker ihop blir helt klart sommarens favorit!
Ingredients
  • 600 g färskpotatis
  • 1 st burk matjessill
  • 4 st ägg
  • 4 st rädisor
  • 1 st rödlök
  • 1 st knippe gräslök
  • Smör (mjölkfritt)
  • Salt och peppar
Instructions
  1. Skrubba potatisen och koka den mjuk. Använd gärna de riktigt små potatisarna.
  2. Koka äggen ca 7 min.
  3. Skär sillen i små bitar. Rädisorna skivas, likaså rödlöken.
  4. Blanda allt och strö över massa gräslök och häll till sist över lätt brynt smör.
  5. Salta och peppra efter behag.

Sillpotatissallad

Dela gärna med dig:

Dela på facebook
Dela på pinterest
Dela på linkedin

Table of Contents

On Key

Liknande recept

Avoghurt

Avoghurt Serves: 4 Enkelt mellanmål/frukost med massor av fibrer, bra fettkällor, mineraler och väldigt gott! Här har du chansen att “lura” i barnen mer nyttigt

Lammstek

Lammstek 4 personer Ugn 175 grader Ingredients 1 msk timjan 1 tsk dragon 1 msk basilika 1/2 tsk ingefära 1 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar

Berg och dalbanor

När man kliver in i fasen av ett hälsosammare liv så är saken helt klar att ens lägsta nivå är bra mycket högre än vad

Bakterierna som gör dig frisk

70-90% av vårt immunförsvar sitter i magen. Med en frisk tarmflora är vi skyddade mot en mängd sjukdomar. Men vi behöver ta hand om vårt