Spenattorsk

Author: SandT
Serves: 4
Enkel vardagsmat som passar hela familjen!
Ingredients
  • 400 g torsk (1 st torskblock)
  • 1 påse fryst spenat, 450 g
  • 3 dl vatten
  • 1 st gul lök
  • 4 st ägg
  • Kärsbärstomater
  • 6 st medelstora potatisar
  • 1 dl havredryck
  • Smör eller mjölkfritt smör
  • Salt & peppar
Instructions
  1. Finhacka löken och fräs den i en stekpanna med olivolja, tillsätt spenaten och vattnet. Skala och koka potatisen. Koka äggen.
  2. När spenaten har kokat upp, krydda och tillsätt torsken som du skurit i kuber.
  3. Gör potatismos av potatisen. Mosa potatisen, tillsätt smör och havredryck, salt och peppar. Dela tomaterna, skala och hacka de kokta äggen och servera till potatismoset och spenatfisken.

Dela gärna med dig:

Dela på facebook
Dela på pinterest
Dela på linkedin

Table of Contents

On Key

Liknande recept

Avoghurt

Avoghurt Serves: 4 Enkelt mellanmål/frukost med massor av fibrer, bra fettkällor, mineraler och väldigt gott! Här har du chansen att “lura” i barnen mer nyttigt

Lammstek

Lammstek 4 personer Ugn 175 grader Ingredients 1 msk timjan 1 tsk dragon 1 msk basilika 1/2 tsk ingefära 1 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar

Berg och dalbanor

När man kliver in i fasen av ett hälsosammare liv så är saken helt klar att ens lägsta nivå är bra mycket högre än vad

Bakterierna som gör dig frisk

70-90% av vårt immunförsvar sitter i magen. Med en frisk tarmflora är vi skyddade mot en mängd sjukdomar. Men vi behöver ta hand om vårt