Ärtpesto

Serves: 4-6
Denna “pesto” passar bra till det mesta. Vi åt den till taccos i dag.
Ingredients
  • 2 dl gröna ärtor (frysta)
  • 1 kruka basilika
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1/2 dl sesamfrön
  • 1/2 dl solroskärnor
  • 1/2 – 1 dl olivolja
  • Salt & peppar
Instructions
  1. Rosta sesamfrön och solroskärnor. Lägg alla ingredienser i en stavmixerskål, tillsätt 1/2 dl olivolja till en början och mixa, addera mer olivolja om röran blir för fast. Salta och peppra efter tycke och smak.

Dela gärna med dig:

Dela på facebook
Dela på pinterest
Dela på linkedin

Table of Contents

On Key

Liknande recept

Avoghurt

Avoghurt Serves: 4 Enkelt mellanmål/frukost med massor av fibrer, bra fettkällor, mineraler och väldigt gott! Här har du chansen att “lura” i barnen mer nyttigt

Lammstek

Lammstek 4 personer Ugn 175 grader Ingredients 1 msk timjan 1 tsk dragon 1 msk basilika 1/2 tsk ingefära 1 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar

Berg och dalbanor

När man kliver in i fasen av ett hälsosammare liv så är saken helt klar att ens lägsta nivå är bra mycket högre än vad

Bakterierna som gör dig frisk

70-90% av vårt immunförsvar sitter i magen. Med en frisk tarmflora är vi skyddade mot en mängd sjukdomar. Men vi behöver ta hand om vårt