Kokosfudge

Serves: ca. 100 st
Ingredients
  • 1 dl hackade mandlar (med skal)
  • 2 msk smör (går att hoppa över)
  • 1 1/2 dl agavesirap
  • 1 dl rårörsocker
  • 200 ml biona kokoskräm
Instructions
  1. Lägg kokoskräm, socker och agavesirap i en gryta, smält på svag värme. Lägg i en stektermometer och värm till ca. 120 grader. Rör därefter ner smör och hackad mandel. Lägg smeten i små knäckformar eller slå in dem i smörpapper som små karameller.
Notes

Mandel, rårörsocker, agawesirap, kokoskräm hittar du i webshopen. www.shop.sandt.nu

Dela gärna med dig:

Dela på facebook
Dela på pinterest
Dela på linkedin

Table of Contents

On Key

Liknande recept

Avoghurt

Avoghurt Serves: 4 Enkelt mellanmål/frukost med massor av fibrer, bra fettkällor, mineraler och väldigt gott! Här har du chansen att “lura” i barnen mer nyttigt

Lammstek

Lammstek 4 personer Ugn 175 grader Ingredients 1 msk timjan 1 tsk dragon 1 msk basilika 1/2 tsk ingefära 1 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar

Berg och dalbanor

När man kliver in i fasen av ett hälsosammare liv så är saken helt klar att ens lägsta nivå är bra mycket högre än vad

Bakterierna som gör dig frisk

70-90% av vårt immunförsvar sitter i magen. Med en frisk tarmflora är vi skyddade mot en mängd sjukdomar. Men vi behöver ta hand om vårt