Leverpastej
Recipe Type: 175 grader
Author: Eko-Lena
Den godaste leverpastejen!
Ingredients
  • 400g kycklinglever
  • 1 st gul lök
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 2dl stora vita bönor
  • 1st ägg
  • 2 msk rödvin
  • 1 msk potatismjöl
  • 1 msk fiberhusk
  • 1 tsk flingsalt
  • 1/2 tsk svartpeppar
  • 200g mjölkfritt smör
Instructions
  1. Fräs löken på låg värme, skölj och torka av levern med hushållspapper , lägg alla ingredienserna i en bunke , kör med mixerstaven till en slät kräm, häll upp i en form ca 2×3 dm. Tag en större form fyll med vatten ställ ner formen med leverpastejen i .
  2. Tillaga i 175g i 1tim 30min mitt i ugnen
  3. Låt svalna, förvaras i kylskåp

leverpastej

Dela gärna med dig:

Dela på facebook
Dela på pinterest
Dela på linkedin

Table of Contents

On Key

Liknande recept

Avoghurt

Avoghurt Serves: 4 Enkelt mellanmål/frukost med massor av fibrer, bra fettkällor, mineraler och väldigt gott! Här har du chansen att “lura” i barnen mer nyttigt

Lammstek

Lammstek 4 personer Ugn 175 grader Ingredients 1 msk timjan 1 tsk dragon 1 msk basilika 1/2 tsk ingefära 1 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar

Berg och dalbanor

När man kliver in i fasen av ett hälsosammare liv så är saken helt klar att ens lägsta nivå är bra mycket högre än vad

Bakterierna som gör dig frisk

70-90% av vårt immunförsvar sitter i magen. Med en frisk tarmflora är vi skyddade mot en mängd sjukdomar. Men vi behöver ta hand om vårt