Ris ála malta

Ris ala malta

Author: SandT
Serves: ca 4
Den här klassiska desserten kan enkelt göras mjölkfri och behöver inte innehålla onödigt vitt socker.
Ingredients
  • 3 dl risgrynsgröt (enligt vårt recept)
  • 2 msk sukrin melis
  • 1/2 tsk vaniljpulver
  • 1 dl kokosgrädde
  • 1 st apelsin
Instructions
  1. Vispa kokosgrädden lite lätt och tillsätt grädden till gröten. Blanda i sukrin och vaniljpulver. Skär apelsinen i skivor eller klyftor och garnera Ris ála maltan med.

Dela gärna med dig:

Dela på facebook
Dela på pinterest
Dela på linkedin

Table of Contents

On Key

Liknande recept

Avoghurt

Avoghurt Serves: 4 Enkelt mellanmål/frukost med massor av fibrer, bra fettkällor, mineraler och väldigt gott! Här har du chansen att “lura” i barnen mer nyttigt

Lammstek

Lammstek 4 personer Ugn 175 grader Ingredients 1 msk timjan 1 tsk dragon 1 msk basilika 1/2 tsk ingefära 1 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar

Berg och dalbanor

När man kliver in i fasen av ett hälsosammare liv så är saken helt klar att ens lägsta nivå är bra mycket högre än vad

Bakterierna som gör dig frisk

70-90% av vårt immunförsvar sitter i magen. Med en frisk tarmflora är vi skyddade mot en mängd sjukdomar. Men vi behöver ta hand om vårt