Torskfilé i ugn

Author: SandT
Serves: 4
Snabb, enkel och god fiskrätt som sköter sig själv i ugnen.
Ingredients
  • 800 g torskfilé
  • 4 dl havregrädde
  • 2 msk hackad dill
  • 2 msk kaviar
  • citron, pressad
  • Salt och peppar
Instructions
  1. Sätt ugnen på 200 °C Lägg torskfilén i botten på en ugnsfast form. Blanda samman havregrädde, dill, kaviar, citronsaft, salt och peppar. Häll detta över fisken. Ställ in i ugnen på i cirka 20 minuter eller tills fisken är genomkokt.
  2. Snåla inte med kaviar och citron. Det är den som ger fisken den goda smaken! Servera med kokt potatis och/eller råkostsallad.

Dela gärna med dig:

Dela på facebook
Dela på pinterest
Dela på linkedin

Table of Contents

On Key

Liknande recept

Avoghurt

Avoghurt Serves: 4 Enkelt mellanmål/frukost med massor av fibrer, bra fettkällor, mineraler och väldigt gott! Här har du chansen att “lura” i barnen mer nyttigt

Lammstek

Lammstek 4 personer Ugn 175 grader Ingredients 1 msk timjan 1 tsk dragon 1 msk basilika 1/2 tsk ingefära 1 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar

Berg och dalbanor

När man kliver in i fasen av ett hälsosammare liv så är saken helt klar att ens lägsta nivå är bra mycket högre än vad

Bakterierna som gör dig frisk

70-90% av vårt immunförsvar sitter i magen. Med en frisk tarmflora är vi skyddade mot en mängd sjukdomar. Men vi behöver ta hand om vårt