Banan och chokladklubba

Banan och chokladklubba
Serves: 8-10
Ingredients
  • 1 st banan
  • ca. 8 tsk cashewnötssmör
  • 50 – 100 g mjölkfri choklad
  • 8 – 10 st klubbpinnar
Instructions
  1. Skiva bananen/bananerna i ca 1,5 cm tjocka skivor.
  2. Ta en klick cashewnötssmör med en tesked och lägg mellan bananskivorna.
  3. Lägg en banan ovanpå cashewnötssmöret och fäst klubbpinnarna i bananerna.
  4. Sätt in allt i frysen minst 30 minuter.
  5. Bryt valfri mjölkfri choklad och smält i ett vattenbad. Barn brukar tycka att ljus choklad är godast, jag rekommenderar därför Mo Free choklad.
  6. Ta ut bananbakelserna och doppa dem i chokladen eller ringla choklad över bananerna med en sked. Chokladen stelnar snabbt om klubborna är riktigt kalla.
  7. Ställ klubborna i kylen till dess att det är dags att smaska!

DSC_5908 DSC_5909 DSC_5911 DSC_5910 DSC_5907 DSC_5929 DSC_5925 DSC_5915

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.