Havre bars med kakao

Havre bars med choklad
Cuisine: 175
Serves: ca. 15 st
Ingredients
  • 4 msk kokosolja
  • 2 msk honung
  • 3 dl glutenfria havregryn
  • 1 dl solroskärnor
  • En knivsudd salt
  • Mullbär med choklad och raw kakao till garnering
Instructions
  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Värm kokosoljan och honungen i en kastrull.
  3. Mixa havregryn och solroskärnor med en stavmixer och tillsätt det sedan i grytan med smält kokosolja och honung. Blanda väl!
  4. Lägg blandningen på bakplåtspapper i en ugnssäker form, jämna ut smeten så att du får ca. 1/2-1 cm tjock smet.
  5. Ställ in i ugnen i 20-25 minuter tills barsen fått fin färg.
  6. Ta ut barsen och dela i lagom stora delar.
Notes
Om du önskar kan du ringla över lite mörk choklad alternativt lägga på ett mullbär med choklad och strö över raw kakao.

HavreSolros Barhel barhelkakao BArs

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.