Raggmunk

Author: SandT
Serves: 4
Ingredients
  • 8 st potatisar
  • 4 st ägg
  • 2 pkt bacon
  • Rårörda lingon
  • Salt & peppar
  • Grönsallad, tomat & gurka
Instructions
  1. Skala och riv potatisen (på den grövsta delen av rivhjärnet). Vispa äggen och tillsätt salt och peppar, ca 1 tsk salt och rikligt med peppar.
  2. Blanda i potatisen i äggsmeten. Stek i en mindre panna på meldeltemperatur i ca. 5 minuter, använd sedan en tallrik över stekpannan när du vänder raggmunken. Stek i ca 2 minuter på andra sidan, låt raggmunken sedan gå klar i ugnen ca. 10 min. Upprepa samma procedur tills du har önskat antal raggmunkar.
  3. Stek bacon (eller sidfläsk), servera med rårörda lingon och en sallad.

Dela gärna med dig:

Dela på facebook
Dela på pinterest
Dela på linkedin

Table of Contents

On Key

Liknande recept

Avoghurt

Avoghurt Serves: 4 Enkelt mellanmål/frukost med massor av fibrer, bra fettkällor, mineraler och väldigt gott! Här har du chansen att “lura” i barnen mer nyttigt

Lammstek

Lammstek 4 personer Ugn 175 grader Ingredients 1 msk timjan 1 tsk dragon 1 msk basilika 1/2 tsk ingefära 1 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar

Berg och dalbanor

När man kliver in i fasen av ett hälsosammare liv så är saken helt klar att ens lägsta nivå är bra mycket högre än vad

Bakterierna som gör dig frisk

70-90% av vårt immunförsvar sitter i magen. Med en frisk tarmflora är vi skyddade mot en mängd sjukdomar. Men vi behöver ta hand om vårt