Risgrynsgröt

Serves: 4
Ingredients
  • 2 dl ekologiskt grötris
  • 2,5 dl havregrädde
  • 5,5 dl havremjölk
  • 1 st kanelstång
  • 1 nypa salt
Instructions
  1. Koka upp 2 dl grötris i 4 dl vatten i ca. 10 minuter.
  2. Häll på havregrädden, havremjölken, kanelstången och lite salt, låt koka på svag värme i ca. 35 minuter.

Dela gärna med dig:

Dela på facebook
Dela på pinterest
Dela på linkedin

Table of Contents

On Key

Liknande recept

Avoghurt

Avoghurt Serves: 4 Enkelt mellanmål/frukost med massor av fibrer, bra fettkällor, mineraler och väldigt gott! Här har du chansen att “lura” i barnen mer nyttigt

Lammstek

Lammstek 4 personer Ugn 175 grader Ingredients 1 msk timjan 1 tsk dragon 1 msk basilika 1/2 tsk ingefära 1 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar

Berg och dalbanor

När man kliver in i fasen av ett hälsosammare liv så är saken helt klar att ens lägsta nivå är bra mycket högre än vad

Bakterierna som gör dig frisk

70-90% av vårt immunförsvar sitter i magen. Med en frisk tarmflora är vi skyddade mot en mängd sjukdomar. Men vi behöver ta hand om vårt