Savoykålsallad
Serves: 4
Ett bra komplement till pasta, ris och potatis är denna sallad.
Ingredients
  • 1/2 savoykålshuvud
  • 1 stor apelsin
  • Ett knippe färsk persilja
  • Ett knippe färsk basilika
  • Kallpressad olivolja
Instructions
  1. Strimla savoykål.
  2. Skala och filéa apelsinen, skär den i små bitar och försök att få med saften som rinner ut på skärbrädan ner i salladsskålen.
  3. Finhacka färska örter (om du inte har just dessa örter hemma så går det bra med örter som faller smaken in)
  4. Ringla över rikligt med kallpressad olivolja.
  5. Blanda och servera.

DSC_4107 DSC_4108 DSC_4111

Dela gärna med dig:

Dela på facebook
Dela på pinterest
Dela på linkedin

Table of Contents

On Key

Liknande recept

Avoghurt

Avoghurt Serves: 4 Enkelt mellanmål/frukost med massor av fibrer, bra fettkällor, mineraler och väldigt gott! Här har du chansen att “lura” i barnen mer nyttigt

Lammstek

Lammstek 4 personer Ugn 175 grader Ingredients 1 msk timjan 1 tsk dragon 1 msk basilika 1/2 tsk ingefära 1 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar

Berg och dalbanor

När man kliver in i fasen av ett hälsosammare liv så är saken helt klar att ens lägsta nivå är bra mycket högre än vad

Bakterierna som gör dig frisk

70-90% av vårt immunförsvar sitter i magen. Med en frisk tarmflora är vi skyddade mot en mängd sjukdomar. Men vi behöver ta hand om vårt