Torsk med grönsakscreme

Torsk med grönsakscreme

Cuisine: 175
Serves: 4
Ingredients
  • 500 g torskrygg
  • Potatis
  • ½ Palsternacka
  • ¼ Blomkål
  • 4 Soltorkade tomater
  • Ruccola
  • Körsbärstomater
  • Kallpressad olivolja
  • René Voltaire örtsalt
  • Salt & peppar
Instructions
  1. Skala och koka potatisen.
  2. Skala och skiva palsternackan, dela blomkålen och skala vitlöken. Lägg dessa i kokande vatten i ca. 5 minuter. Lägg sedan fisken i en smord form, salta med havssalt, örtsalt och peppar. Sätt in i ugnen på 175 grader i ca 10 minuter.
  3. Häll av vattnet från grönsaksblandningen och lägg därefter blandningen i en stavmixerskål. Häll på 4 msk kallpressad olivolja, soltorkade tomater, salt och peppar och mixa samman till en creme. Servera med ruccola och körsbärstomater.

Dela gärna med dig:

Dela på facebook
Dela på pinterest
Dela på linkedin

Table of Contents

On Key

Liknande recept

Avoghurt

Avoghurt Serves: 4 Enkelt mellanmål/frukost med massor av fibrer, bra fettkällor, mineraler och väldigt gott! Här har du chansen att “lura” i barnen mer nyttigt

Lammstek

Lammstek 4 personer Ugn 175 grader Ingredients 1 msk timjan 1 tsk dragon 1 msk basilika 1/2 tsk ingefära 1 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar

Berg och dalbanor

När man kliver in i fasen av ett hälsosammare liv så är saken helt klar att ens lägsta nivå är bra mycket högre än vad

Bakterierna som gör dig frisk

70-90% av vårt immunförsvar sitter i magen. Med en frisk tarmflora är vi skyddade mot en mängd sjukdomar. Men vi behöver ta hand om vårt